EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.6.2021  /  Amfiteatteri Garden  /  Helsinki

Ursus Factory Juhannus Party!

Ursus Factory Juhannus Party! Liput

Ursus Factory Juhannus paardit Amfiteatteri Garden ravintolassa perjantaina 25.06.2021!

Suomen tärkeimmäksi rockyhtyeeksi kehuttu Ursus Factory on laulaja-kitaristi Jussi Pelkosen ja rumpali-laulaja Aleksi Ripatin  muodostama duo, joka on perustettu vuonna 2013. Suurta live-suosiota nauttiva yhtye julkaisi uutta musiikkia heti vuoden 2021 alussa Johanna Kustannus levy-yhtiön kautta.

Ursus Factory on lyhyessä ajassa ampaissut niin yleisön kuin kriitikoidenkin suosioon. Hurmoksellisten keikkojen ytimessä on rumpali Aleksi Ripatin ja kitaristi-laulaja Jussi Pelkosen saumaton yhteys, joka lavalla purkautuu puhtaana rock ’n’ rollin riemuna. Ursus Factoryn riehakas garagerock rämisee, mutta tinkimättömästi melodiat edellä. Yhtyeen tavaramerkiksi ovat myös nousseet Pelkosen pilke silmäkulmassa kirjailemat lyriikat, joissa poukkoileva tajunnanvirta ja veitsenterävät huomiot kulkevat rinta rinnan. Vuonna 2013 alkunsa saanut Ursus Factory on julkaissut kaksi levyä, joilta tunnetuimmiksi kappaleiksi ovat nousseet muun muassa Oot pomo, Baby mä oon rock’n’roll sekä ANO (Mitä kummaa).

Amfiteatteri Garden tekee yhteistyötä Suomalaisten nousevien artistien kanssa, ja nyt kaupunkilaisilla on mahdollisuus tulla viettämään Juhannusaattoa idylliselle ja puistomaiselle Amfiteatteri Gardenille.

Aloita ilta tulemalla ajoissa alueelle ja viettämällä kesäpäivää ravintolassamme!

Ursus Factory esiintyy kello 19:00.
Ravintolassamme on myös Ursus Factory kauppa, josta voit ostaa heidän uusimpia tuotteitaan koko Juhannusviikonlopun ajan!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime klo 19:00

VIP-pöytä sisältää:
- liput neljalle hengelle
- VIP-poyta alueen ylatasanteelta, parhailta paikoilta
- paasy jonon ohi alueelle
- saavuttava samanaikaisesti 

Amfiteatteri Garden
Helsinginkatu 58, 00251, Helsinki