EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15. - La 16.7.2022  /  Suvilahti  /  Helsinki

Urbaanit Lavatanssifestivaalit

Urbaanit Lavatanssifestivaalit Liput

Urbaanit lavantanssifestivaalit Helsingin Suvilahdessa 15.-16. 7. 2022

Tulevan tanssikesän uutuus tuo Helsingin Suvilahteen lavatanssit! Perinteiset tutut tanssit ja rytmit saavat uudenlaisen tunnelman, kun Suvilahden rouhea alue antaa raamit heinäkuussa uudenlaiselle, aikuiseen makuun suunnitellulle tapahtumakokonaisuudelle.

Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg uskoo festivaalien vahvaan suosioon. ”Musiikki on aina yhdistänyt ihmisiä! Tanssiminen kuuluu suomalaiseen kulttuuriin ja erityisesti paritanssi on ollut sosiaalinen tapa viettää aikaa yhdessä ja tutustua myös uusiin ihmisiin. Olen erittäin iloinen, kun kuulen kuinka lavatanssien harrastajamäärät jatkavat kasvuaan ja uusi sukupolvi on tullut vahvasti mukaan tanssimaan” hymyilee Helena. ”Haluamme tuoda perinteiseksi koetut lavatanssit täysin uudenlaiseen ympäristöön, Suvilahden teollisuusmainen miljöö antaa erinomaiset puitteet tälle tanssifestivaalille. Suomalaiseen kesään on aina kuulunut lavatanssit ja halusimme tuoda ne helposti saavutettavaksi kaupungin sykkeeseen” jatkaa Helena Ahti-Hallberg.

15.-16.7.2022 Suvilahdessa lavalle nousee huikea kattaus kotimaisia artisteja ja orkestereita. Samuli Edelmann, Mira Luoti, Hanna Pakarinen, Eini, Aki Samuli, Hurma, Ollie ja Paul Elias pitävät tanssivarpaat liikkeellä ja tapahtuman erikoisuutena lauantaina brunssitunnelmissa lavalle nousee Jari Sillanpää erikoiskonsertillaan. Juhlatunnelman kruunaa tapahtuman house bändinäkin toimiva suosittu bilebändi Gebardi, joka esiintyy molempina tapahtumapäivinä. Tanssilava sijaitsee Suvilahden festivaalikentällä ja Kattilahallista löytyy Singan järjestämä karaoke. Upea kokonaisuus täydennetään vielä herkullisella ruoka- ja juomatarjonnalla, josta varmasti löytyy jokaiselle jotain! Tarkka esiintymisjärjestys, aikataulu, kumppanit sekä aluekartta julkaistaan tapahtuman kotisivuilla www.urbaanitlavatanssifestivaalit.fi

Perjantai 15.7.2022
Gebardi
Paul Elias
Hurma
Eini
Hanna Pakarinen

Lauantai 16.7.2022
Gebardi
Jari Sillanpää
Ollie
Aki Samuli
Mira Luoti
Samuli Edelmann

Olen todella innoissani tästä tapahtumasta! Uudenlainen tapahtumakonsepti pääkaupungin sykkeessä on loistava yhdistelmä viettää kesäinen viikonloppu yhdessä” iloitsee Helena.

Tapahtuman lipunmyynti on alkanut ja myyntiin tulee rajallinen määrä yhden ja kahden päivän lippuja. Tapahtuman ikäraja on K-18. Tapahtuman järjestää Elevent Group Oy.

www.urbaanitlavatanssifestivaalit.fi


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeeseen sisäänkäynnillä.