EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15. - La 16.7.2022  /  Suvilahti  /  Helsinki

Urbaanit Lavatanssifestivaalit

Urbaanit Lavatanssifestivaalit Liput

Urbaanit lavantanssifestivaalit Helsingin Suvilahdessa 15.-16.7.2022

Tulevan tanssikesän uutuus tuo Helsingin Suvilahteen lavatanssit! Perinteiset tutut tanssit ja rytmit saavat uudenlaisen tunnelman, kun Suvilahden rouhea alue antaa raamit heinäkuussa uudenlaiselle, aikuiseen makuun suunnitellulle tapahtumakokonaisuudelle.

15.-16.7.2022 Suvilahdessa lavalle nousee huikea kattaus kotimaisia artisteja ja orkestereita. Samuli Edelmann, Mira Luoti, Hanna Pakarinen, Eini, Aki Samuli, Hurma, Ollie ja Paul Elias pitävät tanssivarpaat liikkeellä ja tapahtuman erikoisuutena lauantaina brunssitunnelmissa lavalle nousee Jari Sillanpää erikoiskonsertillaan. Juhlatunnelman kruunaa tapahtuman house bändinäkin toimiva suosittu bilebändi Gebardi, joka esiintyy molempina tapahtumapäivinä. Tanssilava sijaitsee Suvilahden festivaalikentällä ja Kattilahallista löytyy Singan järjestämä karaoke. Upea kokonaisuus täydennetään vielä herkullisella ruoka- ja juomatarjonnalla, josta varmasti löytyy jokaiselle jotain! Tarkka esiintymisjärjestys, aikataulu, kumppanit sekä aluekartta löytyvät tapahtuman kotisivuilta www.urbaanitlavatanssifestivaalit.fi

”Olen todella innoissani tästä tapahtumasta! Uudenlainen tapahtumakonsepti pääkaupungin sykkeessä on loistava yhdistelmä viettää kesäinen viikonloppu yhdessä” iloitsee Helena Ahti-Hallberg.

Perjantai 15.7.2022
Gebardi
Paul Elias
Hurma
Eini
Hanna Pakarinen

Lauantai 16.7.2022
Gebardi
Jari Sillanpää
Ollie
Aki Samuli
Mira Luoti
Samuli Edelmann

Katso tapahtuman aikataulut.

Myynnissä on rajallinen määrä yhden ja kahden päivän lippuja. Tapahtuma ikäraja on K-18. Tapahtuman järjestää Elevent Group Oy.

www.urbaanitlavatanssifestivaalit.fi

Turvallisuusinfo

Kaikki kantamukset tarkistetaan portilla. Mahdolliset vartalotarkistukset tehdään järjestyksenvalvojien satunnaistarkastuksina. Suosittelemme, ettei alueelle tuoda selkäreppua isompaa kantamusta.

Kiellettyjä ovat alkoholi, huumausaineet, lasi, sateenvarjot, retkituolit, lastenrattaat, aerosoli, ilokaasu, monitoimityökalu, laserosoitin, valotikut, ampuma- tai teräaseet, vahingoittamiseen tarkoitetut välineet, räjähteet, soihdut, ilotulitteet.

Sallitua on tuoda kamera tai gopro tai vastaava, tabletti, selfietikku, tarvitsemasi reseptilääkkeet (ota resepti mukaan), meikit, aurinkorasva, käsidesi, avaamattomat sähkötupakan nesteet, joiden sisällön tunnistaa helposti, picnic-viltti sekä oma tyhjä juomapullo.

www.urbaanitlavatanssifestivaalit.fi


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeeseen sisäänkäynnillä.