EN  FI  SV
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11-19 (1,78 € / min. + lna)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

Må 1.1. - Ti 31.12.2024

Universum: Presentkort

Universum: Presentkort Biljetter

Universum är fyra Helsinforsteatrars - Aurinkoteatteri, Teater Mars, Sirius Teatern och Teatteri Venus - gemensamma projekt och försök att tillsammans göra sådant som är svårt att göra ensam. Universum är viljan att säga högt att teaterskapandet är en fri, icke-kommersiell och självständig verksamhet. 

Universum efterlyser konstnärlig frihet och ser att en kreativ process kan se ut hur som helst. Universum är antagandet att samhällelig förändring sker genom dialog, mångfald och genom att möta det som är annorlunda.

Det här presentkortet passar alla teatervänner!


Presentkortet fungerar som betalningsmetod till alla evenemang på Universum. Presentkortet är i kraft 12 månader efter köptillfället och kan även användas i etapper. Tikettis biljettombud säljer även presentkort med vilken som helst exakt summa.

Välj önskad summa för ditt presentkort och fortsätt till kassan. Presentkortet kan hämtas från våra biljettombud eller R-kiosker, beställas till din e-post i PDF-format eller per post till önskad postadress. Per post levereras presentkortet i ett gåvokuvert och är i kraft från köpdatumet.