EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.10.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Uniklubi, Merta

Uniklubi, Merta Liput

Tapahtuma on siirtynyt. 

Alkuperäiselle päivämäärälle 15.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 24.2.2022 mennessä.

***

Uniklubi ja Merta On The Rocksiin! 

Uniklubi nousi suuren yleisön tietoisuuteen 2004 hitillään Rakkautta ja piikkilankaa.

Samana vuonna julkaistiin Uniklubin debyyttialbumi Rakkautta ja Piikkilankaa. Yhtye myi debyyttialbumillaan reilusti platinaa ja pokkasi samana vuonna Emma-pystin parhaana rock-tulokkaana. Kakkosalbumi Kehä julkaistiin 2005, ja se jatkoi esikoisalbumin viitoittamalla tiellä yltäen niin ikään platinakantaan.

Bändin seitsemäs studioalbumi Ajan piirtämät kasvot ilmestyi syksyllä vuonna 2020. Viimeisin single Hetken Olen Vapaa ilmeistyi vuonna 2021.

Illan avaa MERTA

Merta on suomenkielistä vaihtoehtometallia ja screameja popahtaviin melodioihin yhdistelevä tuore kokonaisuus, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin kuultu! Häpeilemättömät pop kuviot tuovat raikkaan vastapainon muutoin raskaalle soundille, saaden yhtyeen fanikannan olemaan todella laaja ja lähes genrerajaton. Merta äänestettiin Soundin lukijoiden toimesta alkuvuonna kotimaisten tulokkaiden kymmenen kärkeen, sekä Kaaoszinen lukijoiden toimesta lehden Vuoden Tulokas -kategorian kärkikolmikkoon. Yhtye oli myös ehdolla vuoden 2020 Indie Awardsin Vuoden Tulokas -kategoriassa.

Yhtyeen toinen albumi 'Minä' julkaistiin 5.11. ja ansaitsi yhtyeelle heti kansikuvapaikan muun muassa Spotifyn Suomirock Tänään -soittolistalle.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.