EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.4.2023  /  Raahesali  /  Raahe

UNIKLUBI - 8 - levynjulkistus kiertue

UNIKLUBI - 8 - levynjulkistus kiertue Liput

 

Facebook-tapahtuma

tapahtumataloraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton / K-18
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00

UNIKLUBI - 8 -LEVYNJULKISTUS KIERTUE

Uniklubin uusin albumi kantaa nimeä 8 (kahdeksan). Vaikka 8 onkin maaginen luku, se on myös bändin kahdeksas studioalbumi, joka julkaistaan maaliskuussa 2023. Bändin kaulahahmo Jussi Selo fiilistelee, että kilsat ei tunnu missään vaan askel kevenee kohti kevään keikkoja. Raahesalissa on luvassa menokas, maukas ja aistikas ilta hyvän suomirokin parissa.

Yhtyeen tulevalta levyltä on kuultu jo esimakua suosittujen Jos tähän jään, Hetken olen vapaa, Hehkuvia kipinöitä ja Sammuttamaton-sinkkujen myötä.
Edellisen Ajan piirtämät kasvot -albuminsa myötä Uniklubi oli ehdolla Emma Gaalassa Vuoden rock -kategoriassa. Lisäksi Uniklubi oli mukana Vuoden kotimainen yhtye/artisti -yleisöäänestyksessä.

Niin ikään Rauli Eskolinin tuottama yhtyeen edellinen levy Ajan piirtämät kasvot oli menestys sekä radioissa että suoratoistopalveluissakin. Levyn suurimpiin hitteihin kuuluvat kappaleet Huojuva silta ja Bailaten koko elämä, jotka ovat striimanneet kultaa.

Uniklubi nousi suuren yleisön tietoisuuteen 2004 hitillään Rakkautta ja piikkilankaan. Yhtye myi debyyttialbumillaan reilusti platinaa ja pokkasi samana vuonna Emma -pystin parhaan rock -tulokkaana.

Liput (sisältävät palvelumaksun 2,50 €)
32,50 €, rivit 1-9
27,50 €, rivit 10-14 sekä parvi (Tapahtumatalon 3. krs.)


Esityksen kesto noin 2 h 15 min h.
Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Tapahtuman turvallisuusohje:

- Tulethan Tapahtumatalo Raaheen tuoksuttomana, terveenä ja oireettomana.
- Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta.

Myynti loppuu 14.4.2023 19:00.