EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.10.2021  /  Joensuu Areena  /  Joensuu

Unholy Winter Fest 2021

Unholy Winter Fest 2021 Liput

Unholy Winter Fest Joensuussa lokakuussa  - festivaali laajentaa tarjontaansa

Raskaan musiikin sisäfestivaali Unholy Winter Fest järjestetään Joensuussa lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna laajempana kuin koskaan. Tapahtuman päivämäärä on lauantai 9. lokakuuta, ja tapahtumapaikkana toimii Joensuu Areena.

Unholy Winter Festin ohjelma laajenee aiemmista vuosista, ja festivaalille nostetaan mukaan entisen metallimusiikin rinnalle myös muuta raskaampaa rockia. Esiintyjien määrä kasvaa kuuteen ja tapahtuman kesto pitenee.

Jo viime vuonna peruttuun tapahtumaan varattujen Amorphiksen , Insomniumin ja Lost Societyn lisäksi lavalle lokakuussa nousee kiinnostava vierailija Ruotsista sekä kaksi vahvaa kotimaista bändiä. Tällä kertaa mukana ovat ruotsalainen Dynazty sekä kotimaisista industrial metallin kärkinimi Turmion Kätilöt ja 25-vuotisjuhliaan viettävä Sonata Arctica.

Musiikin lisäksi tapahtumassa panostetaan yleisön viihtyvyyteen ja palveluihin. Unholy Winter Fest:sta on tarkoitus rakentaa jokavuotinen varsinaisen festivaalikauden ulkopuolelle ajoittuva raskaan musiikin ystävien kokoontumispaikka, jonne tullaan kauempaakin.

ESIINTYJÄT & AIKATAULU
16:00 Ovet auki yleisölle
16:30 Lost Society
18:00 Dynazty (SE)
19:30 Omnium Gatherum
21:00 Sonata Arctica
22:30 Turmion Kätilöt
00:00 Amorphis

Bändien välissä tuoretta ja raskasta tarjoilee DJ:t Tanhu-Panu & Lehto.

***

Danko Jones peruu esiintymisensä Unholy Winter Festissä

Lokakuulla järjestettävän Unholy Winter Festin ohjelma kaventuu yhdellä bändillä kanadalaisen hard rock -konkari Danko Jonesin peruessa Suomen kiertueensa tulevalta syksyltä. Unholy Winter Festin ohjelman mahdollisiin täydennyksiin palataan myöhemmin.

Peruutuksen vuoksi ennen 23.4.2021 lipun lunastaneilla on mahdollisuus palauttaa lippunsa 31.5.2021 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

www.kerubi.fi/ohjelma/ohjelma.php?s=2021-10-09-unholy-winter-fest-2021


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:00

Tapahtuma on siirtynyt.
Aiemmille päiville ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle.

Koronatilanteen nopeasti vaikeuduttua Unholy Winter Fest -tapahtuma siirtyi aiemmin helmikuulle 2021. Paikkana on edelleen Joensuu Areena. Aiemmille päivämäärille 30.10.2020 ja 5.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan.

***

HUOM! Aikaisemmin käytössä ollut alue-jako on purettu. Tapahtumassa on erillinen VIP-alue.

Kerubi kanta-asiakas -lippu
Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

VIP-lippu

Musiikin ja ruuan jumalallisesta liitosta nauttiville on tarjolla Unholy VIP -lippu, johon sisältyy oma sisäänpääsy, erillinen VIP -alue / baari sekä tietysti buffet-illallinen. Menu TÄÄLLÄ .

VIP-lippua ei voi maksaa kulttuuriedulla.

TURVALLISUUS

Kerubin tapahtumat järjestetään korona-epidemian aikana tehostettujen turvajärjestelyjen mukaisesti. Seuraamme tilanteen kehittymistä, ja olemme tiiviissä yhteydessä viranomaisten kanssa.

Tapahtuman asiakkaiden turvallisuutta pyritään lisäämään useilla toimilla:

- hygieniasta huolehtiminen
- väljät yleisöalueet ja turvavälit, istumapaikat
- kontaktien välttäminen asiakaspalvelutilanteissa
- suojavälineiden saatavuus
- hiukankaan oireilevia tai koronalle altistuneita kehotetaan jättämään tapahtuma väliin

SAAPUMINEN

Tapahtumaan saapuvia suositellaan käyttämään kevyttä liikennettä tai julkisia kulkuneuvoja. Autoilijoilla on mahdollisuus pysäköidä uimahalli Vesikon parkkialueelle.

PALVELUT

Unholy Winter Festin asiakkaita palvelee narikka, Kerubin grilli sekä baarit. Tapahtuma on K-18 ja tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

CASHLESS
Unholy Winter Fest, kuten kaikki muutkin Kerubin tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan kortti ja mobiilimaksuvälineet.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot