EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 5.2.2021  /  Joensuu Areena  /  Joensuu

Unholy Winter Fest 2021

Unholy Winter Fest 2021 Liput

Koronatilanteen nopeasti vaikeuduttua Unholy Winter Fest -tapahtuma siirtyy helmikuulle 2021. Paikkana on edelleen Joensuu Areena. Tapahtuman ohjelma on ennallaan, ja lavalle helmikuussa nousevat Insomnium, Amorphis, Lost Society sekä Bodom After Midnight.

Alkuperäiselle päivämäärälle 30.10.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 8.12.2020 mennessä.

***

Unholy Winter Festin ohjelma täydentyy - Aleksi Laihon uusi bändi Bodom after Midnight nousee lavalle Joensuussa

Joensuu Areenalla järjestettävä raskaanmusiikin juhla Unholy Winter Fest täydentää ohjelmaansa. Tapahtumassa nähdään Aleksi Laihon uusi kokoonpano Bodom After Midnight, joka lunastaa varmasti paikkansa suomalaisen metallimusiikin eturivissä.

Viime vuonna lopettaneen Children Of Bodomin perijäksi perustettu bändi on täynnä raskaan musiikin konkareita. Ohjelmistossa bändi nojaa edeltäjänsä tuotantoon, mutta myös uutta musiikkia on tekeillä.

Helmikuun 5. päivänä nähtävä Bodom after Midnightin Joensuun keikka on bändin ensimmäisiä live-esiintymisiä, ja senkin takia historiallinen hetki, jota ei kannata jättää kokematta.

Pimeyden hiipiessä nurkkiin ja roudan porautuessa maahan on raskaan musiikin ystäville luvassa pilkahdus valoa kun Unholy Winter Fest tulee jälleen

Joensuu Areenassa juhlitaan neljän yhtyeen voimin, ja painotus on perinteiseen UWF-tyyliin metallinen.  

Unholy Winter Festin bändit ovat kaikki suomalaisen raskaan musiikin kärkeä.

Kolmikymppisiä tänä vuonna juhliva Amorphis on jo vuosien ajan kuulunut suomalaisen metallimusiikin kovaan ytimeen, ja suosio tuntuu vuosien myötä vain laajenevan. 

Kotikonnuillaan Itä-Suomessa harvakseltaan nähtävällä Insomniumilla on takanaan viime vuoden puolella julkaistun Heart Like a Grave  albumin tuomat kärkisijat sekä talvinen Euroopan kiertue joka koronan myötä vaihtui keväällä live streameiksi. Polte live-lavoille on kuitenkin kova.

Nuoremman polven metalliryhmä Lost Society on uuden kynnyksellä. Uusi albumi No Absolutions vei bändiä hiukan entistä melodisempaan suuntaan, mutta tarjosi myös bändin energisyydestä nauttiville tuttua vahvaa death metallia.

OHJELMA

Bodom After Midnight
Lost Society
Insomnium
Amorphis

Bändien välissä tuoretta ja raskasta tarjoilee DJ:t Tanhu-Panu & Lehto.

kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-02:00

HUOM! Tapahtuma-alue on jaettu neljään, toisistaan täysin erilliseen alueeseen. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn ainoastaan lippuun merkitylle alueelle.

Aiemmin kuin 18.9. peruslippunsa ostaneet ovat oikeutettuja pääsyyn A-lohkoon.

Katso tapahtuman kartta ja alueet tästä .

 

VIP-lippu / Lohko B

Musiikin ja ruuan jumalallisesta liitosta nauttiville on tarjolla Unholy VIP -lippu, johon sisältyy oma sisäänpääsy, erillinen VIP -alue / baari sekä tietysti buffet-illallinen. Menu julkaistaan lähiaikoina.

VIP-lippua ei voi maksaa kulttuuriedulla.

TURVALLISUUS

Kerubin tapahtumat järjestetään korona-epidemian aikana tehostettujen turvajärjestelyjen mukaisesti. Seuraamme tilanteen kehittymistä, ja olemme tiiviissä yhteydessä viranomaisten kanssa.

Tapahtuman asiakkaiden turvallisuutta pyritään lisäämään useilla toimilla:

- hygieniasta huolehtiminen
- väljät yleisöalueet ja turvavälit, istumapaikat
- kontaktien välttäminen asiakaspalvelutilanteissa
- suojavälineiden saatavuus
- hiukankaan oireilevia tai koronalle altistuneita kehotetaan jättämään tapahtuma väliin

SAAPUMINEN

Tapahtumaan saapuvia suositellaan käyttämään kevyttä liikennettä tai julkisia kulkuneuvoja. Autoilijoilla on mahdollisuus pysäköidä uimahalli Vesikon parkkialueelle.

PALVELUT

Unholy Winter Festin asiakkaita palvelee narikka, Kerubin grilli sekä baarit. Tapahtuma on K-18 ja tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

Myynti loppuu 5.2.2021 18:00.