EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 9.10.2021  /  Joensuu Areena  /  Joensuu

Unholy Winter Fest 2021

Unholy Winter Fest 2021 Liput

Unholy Winter Fest Joensuussa lokakuussa  - festivaali laajentaa tarjontaansa

Raskaan musiikin sisäfestivaali Unholy Winter Fest Joensuussa siirtyy tulevaan syksyyn ja laajentaa samalla ohjelmaansa. Tapahtuman uusi päivämäärä on lauantai 9. lokakuuta, ja tapahtumapaikkana toimii Joensuu Areena.

Uuden ajankohdan myötä Unholy Winter Festin ohjelma laajenee, ja festivaalille nostetaan mukaan entisen metallimusiikin rinnalle myös muuta raskaampaa rockia. Esiintyjien määrä kasvaa yhteensä seitsemään ja tapahtuman kesto pitenee. 

Jo aiemmin julkaistujen  AmorphiksenInsomniumin  ja Lost Societyn  lisäksi lavalle lokakuussa nousee kaksi vierailijaa ulkomailta sekä kaksi vahvaa kotimaista bändiä.  Uusia kiinnityksiä tapahtumaan ovat kanadalainen hard rock -konkari  Danko Jones  sekä ruotsalainen Dynazty .  Kotimaisia lisäyksiä ohjelmaan ovat industrial metallin kärkinimi Turmion Kätilöt  ja 25-vuotisjuhliaan viettävä Sonata Arctica.

Musiikin lisäksi tapahtumassa panostetaan yleisön viihtyvyyteen ja palveluihin. Unholy Winter Fest:sta on tarkoitus rakentaa jokavuotinen varsinaisen festivaalikauden ulkopuolelle ajoittuva raskaan musiikin ystävien kokoontumispaikka, jonne tullaan kauempaakin.

OHJELMA

Danko Jones (CAN)
Dynazty (SWE)
Turmiön Kätilöt
Sonata Arctica
Lost Society
Insomnium
Amorphis

Bändien välissä tuoretta ja raskasta tarjoilee DJ:t Tanhu-Panu & Lehto.

www.kerubi.fi/ajankohtaista/?s=unholy-winter-fest-joensuu-areenalla-9-10-2021


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-02:00

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.
Aiemmille päiville ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle. Halutessasi voit myös palauttaa lipun 28.2.2021 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja .

Koronatilanteen nopeasti vaikeuduttua Unholy Winter Fest -tapahtuma siirtyi aiemmin helmikuulle 2021. Paikkana on edelleen Joensuu Areena.

Aiemmille päivämäärille 30.10.2020 ja 5.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan.

***

HUOM! Tapahtuma-alue on jaettu neljään, toisistaan täysin erilliseen alueeseen. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn ainoastaan lippuun merkitylle alueelle.

Aiemmin kuin 18.9.2020 peruslippunsa ostaneet ovat oikeutettuja pääsyyn A-lohkoon.

Katso tapahtuman kartta ja alueet tästä .

Kerubi kanta-asiakas -lippu
Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

VIP-lippu / Lohko B

Musiikin ja ruuan jumalallisesta liitosta nauttiville on tarjolla Unholy VIP -lippu, johon sisältyy oma sisäänpääsy, erillinen VIP -alue / baari sekä tietysti buffet-illallinen. Menu TÄÄLLÄ .

VIP-lippua ei voi maksaa kulttuuriedulla.

TURVALLISUUS

Kerubin tapahtumat järjestetään korona-epidemian aikana tehostettujen turvajärjestelyjen mukaisesti. Seuraamme tilanteen kehittymistä, ja olemme tiiviissä yhteydessä viranomaisten kanssa.

Tapahtuman asiakkaiden turvallisuutta pyritään lisäämään useilla toimilla:

- hygieniasta huolehtiminen
- väljät yleisöalueet ja turvavälit, istumapaikat
- kontaktien välttäminen asiakaspalvelutilanteissa
- suojavälineiden saatavuus
- hiukankaan oireilevia tai koronalle altistuneita kehotetaan jättämään tapahtuma väliin

SAAPUMINEN

Tapahtumaan saapuvia suositellaan käyttämään kevyttä liikennettä tai julkisia kulkuneuvoja. Autoilijoilla on mahdollisuus pysäköidä uimahalli Vesikon parkkialueelle.

PALVELUT

Unholy Winter Festin asiakkaita palvelee narikka, Kerubin grilli sekä baarit. Tapahtuma on K-18 ja tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

Myynti loppuu 9.10.2021 18:00.