EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.12.2022  /  Joensuu Areena  /  Joensuu

Unholy Winter Fest 2022

Unholy Winter Fest 2022 Liput

UNHOLY WINTER FEST 3.12.2022 JOENSUU AREENALLA

Jos hevi on paskimmillaankin parasta, niin entäs jos livenä soi raskasta musiikkia parhaimmillaan? Silloin homman nimi on Unholy Winter Fest, sisäfestivaali, joka tekee kaamoksesta vieläkin synkemmän. Heviä, metallia ja kaikkea meteliä, jonka tahdissa tukka ja pitti pyörivät. Unholy Winter Festiin kiinnitetyt artistit Joensuu Areenassa järjestettävälle sisäfestivaalille ovat puhtaaksi tislattua hevienergiaa tihkuva Battle Beast sekä täydellistä death metallia rymistelevä Insomnium ja Scar Symmetry. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukselta nähdään Rajaportti-levyn 20-v. juhlakeikka, Mikkelin death metal sankarit Bloodred Hourglass pitävät menon tiukkana ja Joensuun asemaa Suomen ykkösmetallikaupunkina ylläpitää Decrowned.

ARTISTIT:

Battle Beast
Insomnium
Scar Symmetry (SWE)
Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus
Bloodred Hourglass
Decrowned

LIPUT:

Unholy Winter Fest on K-18 festivaali, ja sen lipunmyynti käynnistyy tiistaina 2.8. klo 10. Myynnissä on kaksi eri lipputyyppiä:

• Peruslippu 49,00 €
• VIP-lippu 89,00 €

Koko festivaali on K-18

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa.

VIP

VIP-lipulla nautit illasta parhailla paikoilla, maittavasta hiiligrillatusta menusta sekä pikkusen uppeemmista palveluista. Lipun hintaan kuuluu narikkapalvelut.

VIP-liput saat hintaan 89 €!


Ikäraja: K-18