EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21. - La 22.8.2020  /  Café Kailas  /  Heinola

Unelmien Heinola

Unelmien Heinola Liput

Monipuolinen kattaus musiikkia ja kaupunkikulttuuria!

Jatkot Siltasaaressa (ikäraja K-18)

Perjantai 21.8.
Tuomo Prättälä trio

Loistavana jazzpianistina ja sielukkaana laulajana tunnettu Tuomo Prättäl esittää kappaleita "Suuresta amerikkalaisesta laulukirjasta" ja sen ulkopuolelta. Jaska Lukkarisen ja Ville Herralan kanssa muodostettu trio seikkailee perinteikkään svengin ja vapaasti virtaavan modernin jazzin raja-alueilla. Unelmien Heinola -tapahtuman perjantain jatkoklubille Tuomo on kasannut erityisesti hieman tavallista sähköisemmän ja tanssittavamman setin, jossa kuullaan jazzin ohella myös soul-musiikin sävyjä.

Lauantai 22.8. (PERUTTU)
Pipoka

Tapahtuma on peruuntunut. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 20.10.2020 mennessä.

Jarmo Julkunen ja Veli Kujala ovat olleet aina kiinnostuneita eteläamerikkalaisesta musiikista ja esittäneet sitä eri kokoonpanoissa vuodesta 1999 alkaen. Heidän tunnetuin bändiprojektinsa on tänä vuonna 20 vuotta täyttävä Pipoka, jonka kanssa Julkunen ja Kujala ovat esiintyneet mm. Kymi Sinfoniettan ja Lapin kamariorkesterin solisteina.

Pipoka-yhtyeen riveissä on esiintynyt myös iso joukko suomalaisia huippumuusikoita kuten mm. festivaalin taiteellinen johtaja Lauri Porra. Konsertissa kuullaan virtuoosista instrumentaalimusiikkia Brasiliasta ja Argentiinasta.

Basso: Ville Herrala

 

Viikonlopun aikana myös runsaasti ilmaisohjelmaa.

www.facebook.com/unelmienheinola


Varausaika 2 päivää.