EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 23.3.2020  /  Original Sokos Hotel Presidentti  /  Helsinki

Unelmaduunarin tilipäivä - opi hinnoittelemaan ja myymään paremmin

Unelmaduunarin tilipäivä - opi hinnoittelemaan ja myymään paremmin Liput

Freelancerit, kevytyrittäjät ja kaikki muutkin oman työelämänsä unelmaduunarit! Opi myymään osaamistasi paremmin ja hinnoittelemaan työsi oikein. Rohkaiseva ja lämminhenkinen tilaisuus tienaamisesta, myyntityöstä ja hinnoittelusta. Paljon käytännön vinkkejä ja suoraa puhetta. Tervetuloa! Tämän tilaisuuden jälkeen tiedät  paremmin, miten nostat omaa tulotasoasi, vähennät stressiä ja lisäät työniloa.

Unelmaduunarin tilipäivä. Kuinka tehdä töitä joista pitää ja tienata niillä tarpeeksi rahaa? Rohkaiseva ja lämminhenkinen tilaisuus antaa paljon konkreettisia ja käytännöllisiä neuvoja mm. oman työn hinnoitteluun, myyntityöhön ja verkostoitumiseen.

Opi myymään osaamistasi paremmin ja hinnoittelemaan työsi oikein. Kulje kauemmas rahahuolista ja hanki vapaus keskittyä omaan unelmaasi. Tilaisuus sopii erinomaisesti aloittelevalle yrittäjälle, freelancerille ja yrittäjyydestä haaveilevalle. Myös työsuhteessa puurtava löytää tapahtuman vinkeistä apua oman asemansa parantamiseen.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 8:30-10:30

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Tilaisuus sisältää aamiaisen.

Myynti loppuu 23.3.2020 08:30.
Original Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100, Helsinki