EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 9.8.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Unearth (USA), Nicole, I Revolt

Unearth (USA), Nicole, I Revolt Liput

Yhdysvaltalainen metalliyhtye Unearth saapuu harvinaiselle klubikeikalle Helsingin On The Rocksiin Perjantaina 9.8.. Jo yli 20 vuotta taivaltaneen yhtyeen seurana nähdään melko lailla yhtä pitkän taipaleen nähnyt Nicole, sekä uusi metallitulokas I Revolt.

Perjantai 9.8.2019 On The Rocks, Helsinki
Unearth, Nicole & I Revolt

Liput: 23,50/25€
Ovet: 20:00

Unearth
Vuonna 1998 perustettu Unearth on jo yli kahdenkymmennen vuoden ajan antanut panoksensa maailmalle ja pitää vieläkin paikkansa metallikansan huulilla seuraamatta trendejä ja kompromissioimatta tekemistään. Metalcoresta suuret vaikutteensa ottanut yhtye on kehittynyt myös melodisen death metallin suuntaan löytäen täydellisen balanssin grooven, melodioiden ja suoran tykityksen välillä.
Yhtye julkaisi viimeisimmän levynsä "Extinction(s)" Marraskuussa 2018 ja nähdään myös ensi syksynä mukana As I Lay Dyingin paluukiertueella.

Nicole
Lavalla nähdään myös vuonna 1997 Teuvalla perustettu Nicole. Yhtye on julkaissut viisi albumia, joista neljä viimeisintä ovat nousseet Suomen viralliselle albumilistalle. Kivenkovana live-esiintyjänä tunnettu bändi on vakuuttanut suomalaisia metallimenoillaan jo yli kaksi vuosikymmentä koluten läpi niin festarit kuin klubitkin, eikä tämäkään keikka tule olemaan poikkeus.

I Revolt
Illan avaava uudempi metallitulokas I Revolt yhdistää thrash metal tunnelmat modernimpaan lähestymistapaan ja toteuttamiseen. Vahvat scream laulut yhdistettynä nopeaan riffivetoiseen musiikkiin luovat metallipäille aina uppoavan vaaran tunnelman ja musiikin onkin kuvailtu olevat "kuin musiikillinen turpaanveto". Yhtyeen seuraava single "Shout Down" julkaistaan 26.6. ja kappaleen ensisoitto nähdäänkin heti perään Tuska festivaalilla.

Tapahtuma järjestetään Loose Mind Productionsin, On The Rocksin ja M.A.D. Tourbookingsin yhteistyönä.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.