EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 22. - Pe 25.11.2022  /  RTI-Talo  /  Helsinki

Baltic Circle // UNDERTONE: Traces of Imminence

Baltic Circle // UNDERTONE: Traces of Imminence Liput

UNDERTONE: Traces of Imminence

Do you have a life or are you just living?

UNDERTONE – Traces of Imminence keskittyy valvontakulttuurin ilmiöön ja ihmisen rakentaman infrastruktuurin ylläpitämään totalitarismiin. Se pohtii, miten hallinnoimme lajitovereitamme teknologian keinoin. Kokeellista teatteria, tanssia ja installaatiota yhdistelevä teos kuljettaa yleisön tutkimusmatkalle kuvitteelliseen todellisuuteen, joka kerrostaa menneen, nykyisen ja tulevan ajallisuudet.

Teoksen mystisessä todellisuudessa keholliset tilat avautuvat omakohtaista näkymistä kohti maailmanlaajuisia ulottuvuuksia. Teos avaa yhteiskunnallisia valtarakenteita ja sorron kysymyksiä tehden näkyväksi rakenteet, jotka tarjoavat tilaa ja huolenpitoa toisille, mutta samaan aikaan asettavat kokonaisia ihmisryhmiä haavoittuvaan asemaan.

Työryhmän koollekutsujana on toiminut Helsingissä asuva näyttelijä, tanssija ja esitystaiteilija Geoffrey Erista, joka työskentelee monipuolisesti teatterin, tanssin
ja esitystaiteen kentällä.

UNDERTONE – Traces of Imminence on toinen teos, joka syntyy osana Baltic Circle -festivaalin nelivuotista Tulevan näyttämö -hanketta, jota rahoittaa Koneen Säätiö. Ensimmäinen teos oli vuoden 2021 festivaalin viimeisenä yönä koettu UNDERTONE – A Proposal For Legal Loitering.

UNDERTONE Creative Associates

Eric Barco
Geoffrey Erista
Aju Jurvanen
Selma Kauppinen
Amita Kilumanga
Iiris Laakso
Mikki Noroila


Ikäraja: Ikärajaton

Esityskielet: englanti
Kesto: noin 2h
Varoitukset: vilkkuvat valot, teatterisavu, suositellaan yli 16-vuotiaille

Esteettömyystiedot:

Henkilökohtainen avustaja pääsee näytökseen maksutta, kun avustettavalla on lippu näytökseen. Ilmoitathan pyörätuolipaikan tarpeesta tai avustajasta lipunoston yhteydessä, puh.+358 94542 1333 (Q-teatteri, ti–pe klo 11–15) tai sähköpostitse: q-teatteri@q-teatteri.fi. RTI-talon tilat ovat esteettömät: lisätietoja saavutettavuudesta balticcircle.fi/liput.

--

Ostamalla lippuusi Ennallista eurolla lisäosan voit tukea Baltic Circlen nimikkokohteen Oravasuon ennallistamista ja ilmastonmuutoksen vaikutusten torjuntatyötä. Lahjoitusten tuotot ohjataan Osuuskunta Lumimuutokselle luonnonsuojelu- ja ennallistamistyöhön (Rahankeräyslupa RA/2020/1201).

19. kansainvälinen Baltic Circle -teatterifestivaali Helsingissä 18.–26.11.2022.

RTI-Talo
Uutiskatu 2, 00240, Helsinki