EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 23.5.2019  /  Semifinal  /  Helsinki

Underground Witch Rock, Rohkeat Kuvat, messier

Underground Witch Rock, Rohkeat Kuvat, messier Liput

Ladataan…

Underground Witch Rock FB

Underground Witch Rock SoundCloud

Rohkeat Kuvat FB

messier FB

Soittoajat:
21:00 messier
21:45 Rohkeat Kuvat
22:30 Underground Witch Rock

Underground Witch Rock tarjoaa värikästä ja sumuista dream-poppia, jossa fuzz-kitarat ja syntikat sekoittuvat suolaisenmakeaan grooveen. Biisit kertovat mm. vatsakivuista liiallisen pirtelönjuonnin seurauksena.

Rohkeat Kuvat. Raastavaa lohtupoppia. Noloa nyyhkypunkia. Hunajaista helpotusta kevään lyheneviin iltoihin joina käsi löytää käden, sydän sydämen, mutta sinä et ketään. Kevään mittaan uusia sinkkuja julkaiseva yhtye valtaa sekä Semifinalin lavan että yleisön särkyneet sydämet torstaina 23.5. Katso Rohkeat kuvat - itke ja nauti. Virittäydy tunnelmaan uusimman sinkun 'Pöly' tahtiin.

messier on Oulussa syksyllä 2017 perustettu rock-trio, jonka ilmaisu pohjautuu klassisiin power pop-elementteihin: vahvat melodiat ja lauluharmoniat kohtaavat rujon ja siloittelemattoman bändisoundin. Yhtye on julkaissut kaksi singleä "Write Between the Lines" sekä "Simon Says" tulevalta albumiltaan.Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella