EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 8.9.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

UMO Helsinki Jazz Orchestra with Nikki Iles & Mike Walker (UK)

UMO Helsinki Jazz Orchestra with Nikki Iles & Mike Walker (UK) Liput

Palkittu brittiläinen pianisti, säveltäjä ja yhtyeenjohtaja Nikki Iles ja hänen aisaparinsa, niin ikään brittiläinen jazzkitaristi Mike Walker saapuvat UMO Helsinki Jazz Orchestran vieraiksi G Livelabin konserttiin 8. syyskuuta. Esitys kokoaa yhteen Ilesin tuotantoa hänen pitkältä ja ansioituneelta uraltaan, ja luvassa on myös täysin uusi tilaussävellys UMO Helsinki Jazz Orchestralle ja kitaralle. Erityisesti isoille jazzkokoonpanoille säveltävä Nikki Iles tunnetaan arvostettuna säveltäjänä, sovittajana ja orkestroijana. Hänen ainutlaatuinen kirjoitustyylinsä on saanut vaikutteita Geri Allenin ja Kenny Wheelerin kaltaisilta säveltäjiltä. Inspiraation lähteenä on ollut myös brittiläinen feministipoliitikko Red Ellen (1891–1947) sekä Ilesin kotimaisemat Itä-Englannissa.

“A formidable UK jazz presence – – Iles is one of the most refreshing figures to have emerged in the UK scene in recent times, with a liquid sound and supple, obliquely resolved phrasing as animproviser.”
– John Fordham, The Guardian

”Nikki Iles is a pianist of extraordinary imagination who thrives on fugitive melodies.”
– Dave Gelly, The Observer

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 8.9.2022 19:00.