EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 18.9.2019  /  Brahe-sali, Kulttuurikeskus Lieksa  /  Lieksa

UMO Helsinki Jazz Orchestra & Aili Ikonen: Blue Notes on Silver Screen – jazzia elokuvissa

UMO Helsinki Jazz Orchestra & Aili Ikonen: Blue Notes on Silver Screen – jazzia elokuvissa Liput

UMO Helsinki Jazz Orchestra vierailee yli 15 vuoden jälkeen Lieksassa! Konsertissa sukelletaan kiehtovan elokuvamusiikin maailmaan - luvassa ikonisia säveliä, jotka saavat meidät kerta toisensa jälkeen itkemään, nauramaan ja tuntemaan! Ison, 18-henkisen orkesterin solistina konsertissa nähdään jazzlaulaja Aili Ikonen ja kapellimestarina Kirmo Lintinen.

Konsertissa kuullaan tunnettuja elokuvasävelmiä ja nostalgista big band -musiikkia eri vuosikymmeniltä, aina 1950-luvulta nykypäivään, animaatioista kauhuun ja kovaan toimintaan. Tuttuja elokuvasäveltäjiä edustavat Duke Ellington, Raymond Scott, Henry Mancini ja Monty Norman.

 

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva big band, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Vuodesta 1975 alkaen UMO Helsinki on julkaissut yli 50 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazztähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa.

Aili Ikonen (s. 1982) on yksi Suomen parhaista jazzlaulajista, joka vaikuttaa oman soolouransa lisäksi nykyään myös lauluyhtye Rajattomassa. Hän on kysytty solisti, jonka kuulasta ääntä on verrattu niin Laula Kinnuseen kuin Ella Fitzgeraldiin. Laulamisen lisäksi Ikonen säveltää ja sanoittaa omaa materiaaliaan.

Katso pätkä konserttikokonaisuudesta tästä!

umohelsinki.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet klo 18:30
Showtime klo 19:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Kesto n. 2 h 15 min, sisältäen väliajan.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.