EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?





VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 6.2.2019  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

UMO & Aili Ikonen: Blue Notes on Silver Screen - jazzia elokuvissa

UMO & Aili Ikonen: Blue Notes on Silver Screen - jazzia elokuvissa Liput

Ladataan…

UMO vierailee vuosien tauon jälkeen Seinäjoella! Konsertissa sukelletaan kiehtovan elokuvamusiikin maailmaan - luvassa ikonisia säveliä, jotka saavat meidät kerta toisensa jälkeen itkemään, nauramaan ja tuntemaan! 

"Blue Notes on Silver Screen" sisältää tunnettuja elokuvasävelmiä ja nostalgista big band -musiikkia eri vuosikymmeniltä, aina 1950-luvulta nykypäivään. UMOn solistina konsertissa nähdään jazzlaulaja Aili Ikonen ja kapellimestarina Kirmo Lintinen.

Konsertissa kuullaan tunnettuja kiinnostavia teoksia animaatioista kauhuun ja kovaan toimintaan. Mukana on kappaleita muun muassa elokuvista Erään murhan anatomia, Pahan kosketus, Vaaleanpunainen pantteri ja Ihmeperhe. Tuttuja elokuvasäveltäjiä edustavat Duke Ellington, Raymond Scott, Henry Mancini ja Monty Norman.

Jazzmusiikki ja elokuva syntyivät samoihin aikoihin 1800-luvun lopulla, mutta toden teolla sinisävelistä päästiin nauttimaan valkokankaalla 1950- ja 60-luvulla. Tuolloin ison jousiston arvokas sointi korvautui big bandin armottomalla räväkkyydellä. Nyt UMO osoittaa oman räväkkyytensä tarttuessaan ennakkoluulottomasti klassikkoelokuvien musiikillisiin aarteisiin.

"Elokuvajulisteilla ja still-kuvilla täydennetty 'Blue Notes on Silver Screen - Jazzia elokuvissa' on enemmän kuin konsertti." Helsingin Sanomat, Harri Uusitorppa 

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Konsertin kesto n. 2h 15min sis. väliajan.
Showtime 19:00