EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.5.2022  /  Aura Company  /  Turku

Radanvarsi-festivaali: Ulkopuolella
klo 17:00

Radanvarsi-festivaali: Ulkopuolella Liput

Sirkus Supiaisen Ulkopuolella-teos on karhean humoristisesti vakava ideaalikone. Alkulähteenämme ovat sirkus ja musiikki. Syvennymme käsittämättömään ja etsimme syvää kansaperinnettä tulevaisuudesta. Tervetuloa mukaan huviretkelle tienpientareille, joissa resistanssia ei ole.

"Ulkopuolella-esityksessä konkretisoituu ajatus omassa kuplassa olemisesta, transsia lähentyvästä olotilasta. Siinä katse ja kokeminen kiinnittyvät intensiivisesti tiettyyn kohteeseen. Esitykseen rakentuu rituaalinkaltaisuutta, jopa riittimäisyyttä eli sellaisia kansanperinteeseen viittaavia elementtejä, jotka nykymaailma on sulkenut ulkopuolelleen ja joiden tilalle on tullut muita rituaaleja. Ulkopuolella-teoksen yhdistelmä nykysirkusta ja musiikkia näyttäytyy myös tila- ja valotaiteena. Se tuottaa monenlaisia aistikokemuksia lempeästi ja kauniisti." Kaisa Kurikka Turun Sanomat 3.3.2018

Ohjaus, lavastus ja valosuunnittelu: Rauli Katajavuori
Puvustus: Laura Sariola
Musiikki: Jalmari
Lavastuksen rakennus: Hannu Multanen
Esiintyjä: Rauli Katajavuori


Aura Company

www.sirkusteatteriaura.com/radanvarsifestivaali


Aika: klo 17:00

Esityksen kesto 50 min.

Aura Company
Ratapihankatu 53, 20100, Turku