EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 19.12.2023  /  Raahesali  /  Raahe

Ukrainan baletti: Pähkinänsärkijä

Ukrainan baletti: Pähkinänsärkijä Liput

tapahtumataloraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00
Ovet klo 17:00

Ukrainan baletti: Pähkinänsärkijä

Täydellinen joulunavaus on nyt mahdollista kokea Raahesalissa: Pjotr Tsaikovskin klassinen baletti ”Pähkinänsärkijä” ukrainalaisen baletin esittämänä. Uppoudu kuuluisaan satubalettiin, joka monen mielestä aloittaa varsinaisen joulun. Libretto on sovitus tunnetusta E.T.A. Hoffmannin sadusta ”Pähkinänsärkijä ja hiirikuningas”. Tsaikovskin maagisen musiikin ja Petipan ihanan koreografian ansiosta niin aikuiset kuin lapsetkin nauttivat tästä kiehtovasta sadusta tytöstä, pahansa hiirikuninkaasta ja rohkeasta mestarista ja puisesta Pähkinänsärkijä- Prinssistä.

Vuosien varrella tätä balettia on esitetty lukemattomia kertoja. Tämän esityksen myötä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus palata vuosisata taaksepäin ja nähdä baletin klassikkoversio kaikessa komeudessaan. Ukrainalaiseen balettiryhmään kuuluu balettitaiteilijoita Ukrainan johtavista teattereista. Tarjoamme klassisten balettikohtausten, muunnelmien ja pas de dux´n, jotka on luotu korostamaan klassisen koreografisen perinnön loistoa. Esitys toteutetaan ilman elävää orkesteria.

Kesto 2 tuntia, väliaikaLIPUT:

Hinnat sisältävät palvelumaksun

60,00 € peruslippu
49,50 € Ryhmät, lapset, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusnaiset ja -miehet

Huom. Ryhmäliput min. 10 hlö vain Raahesalin lipunmyynnistä. 

Esityksen kesto 2 tuntia sisältää väliajan.

Tapahtumatalo Raahe, Kirkkokatu 27. (2, krs.)
Raahesalin lipunmyynti p. 044 439 3237
[email protected]

Tapahtumatalo Raahen ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Pidäthän alennuksiin oikeuttavan kortin mukanasi