EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.7.2022  /  Liikuntakeskus Uikko  /  Nivala

Uikon Taikaa 2022 -kaupunkifestivaali
Beast In Black

Uikon Taikaa 2022 -kaupunkifestivaali Liput

Uikon Taikaa -kaupunkifestivaali on paikallinen kesätapahtuma, jossa tuotetaan valtakunnan ykkösesiintyjien kautta paikkakuntalaiselle, paikkakunnalla kesällä vieraileville ja myös alueen kaikille ihmisille tapahtuma -elämyksiä. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2003 asti ja festivaali on kasvattanut joka vuosi kokoaan sekä kävijämääräänsä.

Tapahtumissa on vieraillut mm. Robin, Juha Tapio, Teflon Brothers, Lauri Tähkä, JVG, Muumit, Riitta ja Ti-Ti -nalle, Popeda, Tuure Kilpeläinen, Sami Hedberg, Samuli Edelman, Jari Sillanpää Jne.

Vuonna 2022 Uikon Taikaa-kaupunkifestivaalin lavalle nousevat jo vahvistetut artistit; Apulanta, Beast In Black ja Hevisaurus.

Festivaalin tavoitteenamme on, että tuotamme kaikille kohderyhmille mielenkiintoista elämyksellistä ohjelmaa. Tapahtuma on kerännyt noin 6000–10000 ihmistä vuodesta ja ohjelmasta riippuen. Tapahtuma kestää yleensä kotiseutuviikon ajan ja se tuotetaan yhdessä Nivalan kaupungin kulttuurituotannon kanssa.

Oma haasteensa on saada pienille paikkakunnille ykkösluokan ohjelmaa mikä täyttää em. tavoitteemme ehtoja. Koitamme välttää suurten festareiden kanssa kilpailuja ja keskitymme populääri tapahtumissa arki-iltoihin ja viikonloput nuorten-, lasten- ja kulttuuritapahtumiin.

***

Muistathan, että vuosille 2020 ja 2021 ostetut palauttamattomat liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. Lippujen palautusaika on päättynyt 30.9.2021.

Facebook

www.uikontaikaa.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Keikat ovat ikärajattomia.

Sylivauvat (0-2v) pääsevat vanhemman mukana ilmaiseksi. 

Myynti loppuu 16.7.2022 20:00.
Liikuntakeskus Uikko
Kalliontie 59, 85501, Nivala