EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 11.4.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Retraversing the Void European Tour 2022: UADA (USA) + Special Guest: Afsky (DEN)

Retraversing the Void European Tour 2022: UADA (USA) + Special Guest: Afsky (DEN) Liput

Black metal -vyöry Suomen keväässä!

UADA ja Afsky vainoavat ja inhottavat Helsingissä huhtikuussa.

Yhdysvaltalainen UADA ja tanskalainen Afsky saapuvat synkistämään Suomen kirkastuvaa kevättä 2022. Armoton musta metalli raikaa maanantaina 11. huhtikuuta Helsingin On the Rocksissa.

Kolme albumia julkaissut UADA on tullut tunnetuksi mystisestä imagostaan ja alati kehittyvästä musiikistaan, joka tuo black metal -genreä vahvasti nykyaikaan. Yhtyeen viimeisin pitkäsoitto Djinn kertoo, mitä on luvassa Suomen-keikoillakin: brutaalia melodisuutta ja pitkiä, raskaita kaaria, joista UADAn kunnianhimo todella välittyy.

UADAn kanssa kiertävä tanskalainen Afsky vie synkkyyden äärimmilleen, kuten jo yhtyeen kakkosalbumin nimi kertoo. Ofte jeg drømmer mig død peilaa kuolemaa, epätoivoa ja Tanskan pimeintä historiaa lyriikan ja mustan metallin keinoin. Kuten UADA, myöskään Afsky ei anna periksi, vaan vie materiaalinsa niin pitkälle kuin mahdollista.

UADA on latinaa ja merkitsee vainottua. Afsky kääntyy suomen kielen sanaksi inho. Jo näiden faktojen perusteella on helppo sanoa, että huhtikuussa 2022 Helsingissä on tosi kyseessä.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 11.4.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot