EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 18.2.2024  /  Tavara-asema  /  Tampere

U.D.O. (GER) - Touchdown Europe Tour 2024 + Frozen Crown (ITA)

U.D.O. (GER) - Touchdown Europe Tour 2024 + Frozen Crown (ITA) Liput

U.D.O. (GER) - Touchdown Europe Tour 2024 Tavara-asemalla helmikuussa!

Suomessa useasti vieraillut ja aina lähtemättömän jälkensä metallikansaan tehnyt Udo Dirkschneiderin kipparoima U.D.O. palaa Suomeen klubikeikalle ensi helmikuussa! Saksalainen metallilegenda nähdään Tampereen Tavara-asemalla 18.2.2024. Keikka on osa tulevaa Touchdown Europe Tour 2024 -kiertuetta, joka vie bändin tien päälle kahden kuukauden ajaksi ympäri Euroopan.

Elokuussa Touchdown-albuminsa julkaissut U.D.O. perustettiin alun perin jo vuonna 1987, ja yhtye kasattiin uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen 1996. Nyt julkaistu uusin albumi on yhtyeelle järjestyksessään jo 18., ja bändin tyyli on säilynyt läpi vuosien tinkimättömänä metallin ilotulituksena erilaisten miehistönvaihdoksien saattelemana. U.D.O.n uudessa kokoonpanossa vaikuttavat Dirkin lisäksi Udon poika Sven Dirkschneider, Andrey Smirnov, Fabian Dee Dammers sekä Peter Baltes, joka kiinnitettiin basistiksi alkuvuodesta ennen kuin U.D.O. kiersi alkuvuodesta Japanissa ja Australiasssa.

Katso tulevia keikkoja odotellessa Touchdown-musiikkivideo täältä!

tavara-asema.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 50 €.

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

***

Esteettömyys

Tavara-aseman tapahtumiin on helppoa tulla myös liikkumisen apuvälineillä. Tavara-aseman sisäänkäynti, narikka ja koko 1. kerroksen tilat ovat esteettömät. Saattoliikenteen ajo Murtokadun kautta.

Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Tavara-aseman tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä.

Tavara-asemalla on induktiosilmukka. Mikäli esteettömyys- tai saavutettavuusasioissa herää jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä ennen tapahtumaa sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Tavara-asemalla on sukupuolineutraalit saniteettitilat.