EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.5.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

TYRANTTI ESITTÄÄ: RIKOTAAN ÄÄNIWALLI!

TYRANTTI ESITTÄÄ: RIKOTAAN ÄÄNIWALLI! Liput

TYRANTTI ESITTÄÄ: RIKOTAAN ÄÄNIWALLI!

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 6.4.2023 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 3.5.2023 mennessä.

***

”Yleisö moshaa ja hyppii villisti. Loppuunmyydyllä hevikeikalla on kova meteli. Lattia on nopeasti tahmea, kun juomia läikkyy riehakkaissa tunnelmissa.” (Iltalehti,
1.10.2021)

Suomen nopein, kaunein ja vaarallisin metalliyhtye Tyrantti soittaa KEVÄÄN AINOAN KLUBIKEIKKANSA Helsingin Ääniwallissa perjantaina 12.5.2023. Hevimetalliväen kansallisaarteeksikin äänestetty* yhtye päättää vihdoin pitkän Helsingin keikkataukonsa – vain jäädäkseen uudestaan keikkatauolle. Edelliset kolme Helsingin-keikkaansa ennakkoon loppuunmyynyt Tyrantti esiintyy ensimmäistä kertaa Vallilan Ääniwalli-klubilla, joka on ehkä saanut nimensä Tyrantin Rikotaan Äänivalli -klassikkokappaleesta.

Illassa mukana myös Vaasan ja maailman paras turpaanvetopartio GRILLIJONO K.O. sekä Helsingin ja universumin kovin vanhan koulun heavy metal -yhtye SATAN'S FALL! * bändin sisäinen äänestys

Aikataulu:
19.30 Satan's Fall
20.30 Grillijono K.O.
21.30 TYRANTTI


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus