EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 31.5.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Tyrantti + Dirt

Tyrantti + Dirt Liput

Ladataan…

KESÄ KÄYNTIIN! Brenkkua, hulinaa ja kaksi pääkaupungin rock-skenen kenties puhutuinta lupausta Kutosen lavalla samana iltana. AI ETTÄ. 

Tyrantin levyjulkkarit myytiin loppuun helmikuussa ja samoin kävi DIRTin EP-julkkareissa maaliskuussa. Tiedät kyllä mitä tehdä.

TYRANTTI

Kesällä 2017 rajua ylinopeutta hevikansan tietoisuuteen Tulipyörä-hitillään kaahannut TYRANTTI on aivan vitun vaarallinen nahkahevitrio, joka ei leiki. Tulipyörä ja kesällä 2018 julkaistu Kobra-single ovat pyörineet radiosoitossa, Spotifyn asiaankuuluvilla soittolistoilla ja saaneet osakseen suitsutusta musiikkimediassa. Soundi-lehden lukijaäänestyksessä vuoden tulokkaiden kärkikymmenikköön valittu suomalaisen perinnehevin puhutuin lupaus julkaisi 8.2.2019 odotetun debyyttialbuminsa Playground Musicin kautta. Lukuisia kehuvia arvioita saanut levy nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan 6. myydyimmäksi fyysiseksi julkaisuksi ja liikkuu edelleen liukkaasti levykauppojen tiskin yli. Viimeisin single Rikotaan Äänivalli on kuultavissa täällä.

Livenä Tyrantti tarjoaa armotonta tykitystä, hyppypotkuja ja korkealla liihottavia lauluharmonioita. Varo Tyranttia.

DIRT
Suomen mielenkiintoisimpiin rock-tulokkaisiin lukeutuva DIRT aktivoitui syksyllä 2018. Monissa thrash-, metalli- ja rockyhtyeissä marinoitunut viisikko julkaisi heti ensi töikseen kolme hyvin erilaista singleä; "Walls", "Driftaway" ja "Paralyzed", jotka ovat herättäneet suurta mielenkiintoa Suomen rockpiireissä poikkeuksellisten biisirakenteiden, vakuuttavan vokalisointinsa ja tasokkaan kitarointinsa ansiosta.

DIRT on lyhyen olemassaolonsa aikana keikkaillut mm. Shiraz Lanen, Block Busterin ja Thundermotherin (SWE) kanssa sekä ehtinyt samalla studioon valmistelemaan esikoisjulkaisuaan. Neljän raidan EP "LOW LIFE", joka julkaistiin 22.03.2019, tuo yhtyeen musiikkiin aiempaa tummempia sävyjä unohtamatta järkälemäisiä kitarariffejä ja kappaleiden läpi kantavia suuria melodioita.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.