EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 31.12.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kunnon Vitun UV-bileet vol 2: Tyrantti + Bob Malmström + Demonic Death Judge

Kunnon Vitun UV-bileet vol 2: Tyrantti + Bob Malmström + Demonic Death Judge Liput

Nyt se märkäpuku päälle ja Looseen louhimaan, sillä Kunnon Vitun UV-bileet ovat täällä taas! Viime vuodenvaihteessa aloitettu perinne saa arvoistaan jatkoa, kun aivan vitun vaarallisen nahkahevitrio Tyrantin isännöimissä vauhtiajoissa vierailee nopeaa porvaricorea tuuttaava Bob Malmström ja hidasta liejua murjova Demonic Death Judge. Jokaiselle tavallaan jotakin, eikä toisaalta kellekään yhtään mitään. Ennakkoliput irtoavat Tiketistä naurettavan halvalla ja järjestelyissä on mukana jälleen kunnon vitun keikkapromoottori Loose Mind Productions.

TYRANTTI
Rajulla ylinopeudella hevikansan tietoisuuteen kaahannut Tyrantti on aivan vitun vaarallinen nahkahevitrio, joka ei leiki. Tulipyörä-, Kobra- ja Rikotaan äänivalli -biisit jäävät soimaan päähän ja bändin NWOBHM-perinteitä kunnioittava lavashow saattaa jäykistää. Niskat. Varo Tyranttia.

BOB MALMSTRÖM
Porvaricoren paroneiksikin tituleeratulla Bob Malmström -yhtyeellä on "kunnia" esittää säveltaidettaan UV-bileiden erityisvieraana. Viime keväänä uuden Länge Leve -EP:n julkaissut yhtye soittaa nopeammin kuin sinä, pukeutuu tyylikkäämmin kuin sinä ja vittuilee estoitta kaikille, etenkin sinulle.

DEMONIC DEATH JUDGE
"Suomen Kotka on kuin sipsiä silmille" on usein kuultu kansanviisaus ja sitä jatkaen on kotkalainen DDJ kuin rikinkatkuinen dippi korvakäytäville. Neuvostoliiton kokoisen pörinäsyöverin groove on psykedeelinen, laittoman kiihkeä ja pahaenteinen kuin Aarnion häävalssi.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.