EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 6.4.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

TYRANTTI ESITTÄÄ: RIKOTAAN ÄÄNIWALLI!

TYRANTTI ESITTÄÄ: RIKOTAAN ÄÄNIWALLI! Liput

TYRANTTI ESITTÄÄ: RIKOTAAN ÄÄNIWALLI!

”Yleisö moshaa ja hyppii villisti. Loppuunmyydyllä hevikeikalla on kova meteli. Lattia on nopeasti tahmea, kun juomia läikkyy riehakkaissa tunnelmissa.” (Iltalehti,
1.10.2021)

Suomen nopein, kaunein ja vaarallisin metalliyhtye Tyrantti soittaa KEVÄÄN AINOAN KLUBIKEIKKANSA Helsingin Ääniwallissa torstaina 6.4.2023. Hevimetalliväen kansallisaarteeksikin äänestetty* yhtye päättää vihdoin pitkän Helsingin keikkataukonsa – vain jäädäkseen uudestaan keikkatauolle. Edelliset kolme Helsingin-keikkaansa ennakkoon loppuunmyynyt Tyrantti esiintyy ensimmäistä kertaa Vallilan Ääniwalli-klubilla, joka on ehkä saanut nimensä Tyrantin Rikotaan Äänivalli -klassikkokappaleesta.

Keikasta johtuen Suomen valtioneuvosto tai evankelis-luterilainen kirkko on päättänyt määrittää perjantain ja maanantain välisen ajan pyhäpäiviksi. Ylilyöntien mahdollisuus on siis ennätyskorkea.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 6.4.2023 19:00.