EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ke 28. - La 31.7.2021  /  Kirjasniemi  /  Valkeakoski

Työväen Musiikkitapahtuma 2021

Työväen Musiikkitapahtuma 2021 Liput

LIPUT & INFO

Viisipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Kirjasniemessä vanhan kuitutehtaan pihamaalla järjestettävä festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.


Huom! Tapahtuma on siirtynyt kesältä 2020 kesälle 2021.
Vuodelle 2020 ostetut liput käyvät kesän 2021 tapahtumaan sellaisinaan. Tapahtuma on muuttunut nelipäiväiseksi ja kaikki aiemmin vuodelle 2020 tai 2021 ostetut 3 PÄIVÄÄ liput vaihdetaan tapahtumarannekkeeseen, jolla voi osallistua tapahtumaan kaikkina neljänä päivänä 28.-31.7.2021.

Tapahtumapaikka on vaihtunut Valkeakoskella Kanavarannasta Kirjasniemelle.

Lippujen palautus on päättynyt 31.8.2020.

Facebook
Instagram
Youtube

www.valmu.com


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.


Alennukset - Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön

Alennus on henkilökohtainen ja rajoitus 1 kpl / hlö . Alennukseen oikeuttava dokumentti tulee esittää rannekkeenvaihdon yhteydessä.

Liitto- ja osastoalennukset

Voimassa oleva jäsenkortti tulee esittää rannekkeenvaihdon yhteydessä. Jäsennumero tulee antaa oston yhteydessä. Alennus on henkilökohtainen ja rajoitus 1 kpl / hlö . HUOM! Liittoliput ovat nimetyt ja henkilöllisyys tarkastetaan rannekkeenvaihdon yhteydessä.

Osastoalennuksissa on huomioitu liiton alennus valmiiksi.

Liittolippujen ostajien yhteystiedot ja jäsennumero luovutetaan tapahtuman järjestäjälle jäsenyyden tarkistamiseksi.

Kirjasniemi
Säterintie 6, Valkeakoski