EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

To 29. - La 31.7.2021  /  Kanavanranta 3  /  Valkeakoski

Työväen Musiikkitapahtuma 2021

Työväen Musiikkitapahtuma 2021 Liput

LIPUT & INFO

Nelipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla järjestettävä festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.


Huom! Tapahtuma on siirtynyt kesältä 2020 kesälle 2021.

Alkuperäiselle päivämäärälle ostetut liput käyvät kesän 2021 tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.8.2020 mennessä.

Kesän 2021 liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Facebook
Instagram
Youtube

www.valmu.com


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.


Alennukset - Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön

Alennus on henkilökohtainen ja rajoitus 1 kpl / hlö. Alennukseen oikeuttava dokumentti tulee esittää rannekkeenvaihdon yhteydessä.

Liitto- ja osastoalennukset

Voimassa oleva jäsenkortti tulee esittää rannekkeenvaihdon yhteydessä. Jäsennumero tulee antaa oston yhteydessä. Alennus on henkilökohtainen ja rajoitus 1 kpl / hlö. HUOM! Liittoliput ovat nimetyt ja henkilöllisyys tarkastetaan rannekkeenvaihdon yhteydessä.

Osastoalennuksissa on huomioitu liiton alennus valmiiksi.

Liittolippujen ostajien yhteystiedot ja jäsennumero luovutetaan tapahtuman järjestäjälle jäsenyyden tarkistamiseksi.