EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 23. - La 25.7.2020  /  Kanavanranta 3  /  Valkeakoski

Työväen Musiikkitapahtuma 2020

Työväen Musiikkitapahtuma 2020 Liput

LIPUT & INFO

Nelipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla järjestettävä festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

Esiintyjät: Popeda, Kolmas Nainen, Elastinen, Olavi Uusivirta, Korpiklaani, Gasellit, Gettomasa, Erja Lyytinen, Asa, Irina, Anssi Kela, Erin, Vilma Alina, Knipi, Antti Ketonen, Mouhous, Tiisu, Muska, Kake Randelin, JP Leppäluoto, Kanerva, M.A. Numminen, Laura Moisio, Liila Jokelin, Viitasen Piia, Suistamon Sähkö, MC Koo, Höpinätötterö, Los Salsanismo, Eino ja Aapeli, Kimmo Pohjonen, Antti Autio, Leewings, Hector-Tribuutti: Litku Klemetti, Jonna Tervomaa, Olavi Uusivirta, Timo Kämäräinen

Facebook
Instagram
Youtube

www.valmu.com


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Alennukset - Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön

Alennus on henkilökohtainen ja rajoitus 1 kpl / hlö. Alennukseen oikeuttava dokumentti tulee esittää rannekkeenvaihdon yhteydessä.

Alennushintaisten lippujen myynti alkaa 17.3.2020

Liitto- ja osastoalennukset

Voimassa oleva jäsenkortti tulee esittää rannekkeenvaihdon yhteydessä. Jäsennumero tulee antaa oston yhteydessä. Alennus on henkilökohtainen ja rajoitus 1 kpl / hlö.

Osastoalennuksissa on huomioitu liiton alennus valmiiksi.

Liittolippujen ostajien yhteystiedot ja jäsennumero luovutetaan tapahtuman järjestäjälle jäsenyyden tarkistamiseksi.