EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13.4.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Two Witches, Miseria Ultima, Miss Blueberry

Two Witches, Miseria Ultima, Miss Blueberry Liput

TWO WITCHES 35 VUOTTA

Suomalaisen goottirockin pioneeribändi Two Witches perustettiin loppukesällä 1987. Tänä syksynä 35 vuotta täyttänyt yhtye on jatkanut omaehtoista taivaltaan viidellä eri vuosikymmenellä ilman taukoja, keikkaillen joka vuosi ja levyttäen tasaisesti uutta materiaalia.

Two Witches tunnetaan erityisesti hyvänä lavabändinä. Yhtye on soittanut satoja keikkoja, esiintynyt kohta 30 eri maassa ja neljällä eri mantereella, useilla oman genrensä tärkeimmistä festivaaleista Saksan Wave-Gotik-Treffenistä Englannin Whitbyyn ja Puolan Castle Partysta USA:n Los Angeles Gothic Festivaaliin. Tärkeällä markkina-alueella Latinalaisessa Amerikassa Two Witches on kiertänyt kuusi kertaa ja äänittänyt live-albumit Brasiliassa ja Meksikossa.

Yhtyeen tuotantoa on 80-luvun lopulta lähtien julkaistu kultti levy-yhtiöillä ympäri maailmaa, mm. Cleopatran (USA), Nightbreedin (UK), Shadowplayn (Venäjä), Talithan (Saksa) ja Scarecrow:n (Meksiko) kustantamana. Uusimman studioalbumin ”The Undead”, kuten kaksi edellistä albumiakin, julkaisi brasilialainen Deepland Records.

Juhlavuoden kunniaksi Two Witches soittaa pitkästä aikaa myös viiden keikan mittaisen Suomenrundin huhtikuussa 2023. Lauteet On The Rocksin keikalle lämmittelevät Miseria Ultima ja Miss Blueberry. 

TWO WITCHES:
Jyrki Witch – laulu
Marko Hautamäki – kitarat
Miss Blueberry – koskettimet
Alarik Valamo – rummut
Antti Hermanni - basso

Two Witches, Miseria Ultima, Miss Blueberry
On The Rocks, Helsinki 13.4.2023

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 12 € (10 € opiskelijat)
– ovelta 15 €, mikäli jäljellä

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 13.4.2023 19:00.