EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.4.2023  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Club Nodisco presents: Two Witches 35 years anniversary tour + Miseria Ultima + Nodisco DJs

Club Nodisco presents: Two Witches 35 years anniversary tour + Miseria Ultima + Nodisco DJs Liput

TWO WITCHES – 35 VUOTTA

Suomalaisen goottirockin pioneeribändi Two Witches perustettiin loppukesällä 1987. Tänä syksynä 35 vuotta täyttänyt yhtye on jatkanut omaehtoista taivaltaan viidellä eri vuosikymmenellä, ilman taukoja ja ”rahat-pois-comeback-rundeja”, keikkaillen joka vuosi ja levyttäen tasaisesti uutta materiaalia.

Two Witches tunnetaan erityisesti hyvänä lavabändinä. Yhtye on soittanut satoja keikkoja, esiintynyt kohta 30 eri maassa ja neljällä eri mantereella, useilla oman genrensä tärkeimmistä festivaaleista Saksan Wave-Gotik-Treffenistä Englannin Whitbyyn ja Puolan Castle Partysta USA:n Los Angeles Gothic Festivaaliin. Tärkeällä markkina-alueella Latinalaisessa Amerikassa Two Witches on kiertänyt kuusi kertaa ja äänittänyt live-albumit Brasiliassa ja Meksikossa.

Yhtyeen tuotantoa on 80-luvun lopulta lähtien julkaistu kultti levy-yhtiöillä ympäri maailmaa, mm. Cleopatran (USA), Nightbreedin (UK), Shadowplayn (Venäjä), Talithan (Saksa) ja Scarecrow:n (Meksiko) kustantamana. Uusimman studioalbumin ”The Undead”, kuten kaksi edellistä albumiakin, julkaisi brasilialainen Deepland Records.

Juhlavuoden kunniaksi Two Witches soittaa pitkästä aikaa myös viiden keikan mittaisen Suomenrundin huhtikuussa 2023.

TWO WITCHES

Jyrki Witch – laulu
Marko Hautamäki – kitarat
Miss Blueberry – koskettimet
Alarik Valamo – rummut
Antti Hermanni - basso

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Ovet klo 16:00

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 14.4.2023 21:00.