EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 19. - Pe 20.10.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

TWO NIGHTS OF DECENT HEAVY METAL

TWO NIGHTS OF DECENT HEAVY METAL Liput

Torstai 19.10.2023
MASTER (USA/CZ)
RANGER
FRIGID WINTER

Perjantai 20.10.2023
DEATH STRIKE (USA / CZ)
KOVAA RASVAA
PESTIGORE

MASTER / DEATH STRIKE

Death Strike yhtye oli Amerikkalainen death/Thrash yhtye perustajanaan Paul Speckmann. Yhtyeen F#&kin’ Death demo vuodelta 1985 on vaikuttanut laaja-alaisesti death metal underground vaikutteisen musiikin syntyyn. Kyseinen demo julkaistiin 1991 vielä uudelleen CD:nä neljän lisäraidan kera. Nyt tämä kokonaisuus soitetaan livenä Paul Speckmannin johdolla perjantaina 20.10.

19.10. Torstaina luvassa on laaja katsaus Death Strike yhtyeen jatkona syntyneen Master-yhtyeen tuotantoon. 1980-luvun puolesta välistä aina tähän päivään asti Master-yhtye on lujalla tahdolla ja päättäväisyydellä ollut suunnannäyttäjänä Death Metal musiikin saralla. Founded in 1983 and originally based in Chicago, Illinois, Master is one of the earliest bands in the world labeled as death metal. Later relocated to UherskÈ Hradiöte, Czech Republic, the legendary death metal band is still going strong led by the founder and leader Paul Speckmann.

FRIGID WINTER


Frigid Winter on Helsingissä vuonna 2020 perustettu kolmen naisen noitamessu, jonka loitsujen ytimessä on raaka ja primitiivinen black metal. Frigid Winterin vimmaisella voimalla on hyvä aloittaa kaksi-iltainen musiikin juhlinta

RANGER


Vuonna 2009 perustettu Speed Metal - yhtye Ranger on viime vuonna julkaistun pitkäsoiton Ylös Raunioista / Risen from the Ruins (Ektro-records)
myötä laajentanut soundiaan ja aiempien levyjen sijaan levy on osin suomenkielinen. Paul Speckmannin Master yhtyeen tapaan Ranger käsittelee kappaleissaan rajumpia teemoja kuten laajaa työttömyyttä, sotaa ja ahneutta. Ranger has risen from the ruins!

PESTIGORE

Vuonna 1990 perustettu Death Metal yhtye Pestigore toimi aktiivisena 1990-luvun alkupuolella ja parinkymmenen vuoden tauon jälkeen yhtye on iloksemme palaillut keikkarintamalla. Pestigore julkaisi tänä vuonna kokoelman 1990-luvulla julkaistuista demoistaan ja samalla raudanlujia keikkoja on jo muutamia koettu tänä vuonna.

KOVAA RASVAA

Kovaa Rasvaa on vuonna 2009 Turussa perustettu bändi, joka on esiintynyt raivokkailla ja lyhyillä kappaleillaan mm. Suomessa, Pohjoismaissa, Britteinsaarilla, Puolassa, Saksassa, Balkanilla, Kreikassa, Venäjällä, Brasiliassa ja Yhdysvalloissa. Orkesterilta on julkaistu useampi äänite kasetti- ja vinyylimuodossa. Rasvojen keikalla vastaanotat terveen annoksen aggressiota, joka kanavoienergiaa, terävöittää ajatuksen, vahvistaa motivaatiota, muuttaa tuskan tarkoitukseksi ja antaa rohkeutta.

www.speckmetal.net
www.speckmetal.net/merch
www.facebook.com/pg/TheRealMasterofficial
www.instagram.com/masterbandofficial

www.youtube.com/channel/UC3gsJ1QxtOjMIUZRoHF-PA
https://open.spotify.com/artist/2nEopdTfDVIY9e2UipMKNj
https://rangerheavymetal.bandcamp.com/album/yl-s-raunioista-risen-from-the-ruins
https://frigidwinter.bandcamp.com/
https://headsplitrecords.storenvy.com/products/36485207-pestigore-rotten-bowel-of-pestigore-cd
https://svartrecords.bandcamp.com/album/tasaluvulla-tulevaisuuteen
http://barloose.com/

www.barloose.com


Ikäraja: K-18

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.