EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 24.11.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Twin Tribes (US), Soft Vein (US)

Twin Tribes (US), Soft Vein (US) Liput

Twin Tribes on Dark Synth / Post Punk -duo, jonka kotipaikka on Brownsville, Texas. Muodostivat Luis Navarro (laulu, kitara, syntetisaattori, rumpukoneet) ja Joel Niño, Jr. (basso, syntetisaattori, laulu) vuonna 2017. Bändi kerää vaikutteitaan pimeän 80-luvun ajalta. Dark Wave, Post-Punk ja Cold Wave ovat vain muutama genre, jotka bändi kutsuu esiin analogisilla syntetisaattoreilla ja rumpukoneilla. Tummat melodiset äänimaailmat, okkultistiset ja rinnakkaiset universumit loihtivat Twin Tribesin.

Soft Vein, Kalifornialaisen muusikko Justin Chamberlainin (Harsh Symmetry) sooloprojekti, yhdistää industrial-, darkwave- ja elektroniikkaelementtejä luodakseen musiikkia himosta, rakkaudesta ja ihmisen tilasta. Chamberlain perusti Soft Vein-projektinsa 2022 ja on juuri julkistanut debyyttisinglensä GIVEUPTHEGHOST.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,90 €.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 24.11.2024 19:00.