EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.8.2021  /  Ilosaari  /  Joensuu

Kerubin kesäkonsertti: Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Herra Ylppö

Kerubin kesäkonsertti: Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Herra Ylppö Liput

KERUBIN KESÄKONSERTIT PÄÄSTÄÄ ELÄVÄN MUSIIKIN IRTI

"Yleisön huutomyrskyä keikan alkaessa, taputtamisesta kihelmöiviä kämmeniä sekä loputtomia encoreita".
Kerubin kesäkonsertit tuo nämä hetket takaisin, kun elokuussa Ilosaaren lavalle nousevat Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani sekä Herra Ylppö.

Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani


Svengaava sekoitus maailmanmusiikkia, suomalaista iskelmäperinnettä ja sopivasti käheää ääntä. Siitä on Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani tehty. Kesällä yhtyeen kuulee onneksi muualtakin kuin radiosta, kun karavaani saapuu Ilosaareen mukanaan kuormallinen mukana laulettavia klassikoita

Herra Ylppö


Elokuussa Ilosaaressa vietetään Herra Ylpön päivää. Luvassa on ainakin meheviä rock-koukkuja, terävää lyriikkaa ja vain elämää. Herra Ylppö haastaa päiväänsä osallistuvat kylpemään ihana syvässä lauluäänessä ja opettaa sen, että on livenä kaikki kuulostaa paremmalta.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Kerubin sisätilat, toisin sanoen terassi ja ylläkerran baari, toimivat kesäkonsertin VIP-tilana. Näin ollen Kerubiin pääsee konsertin aikana ostamalla VIP-lipun. Näin ravintolan sisätilat eivät ruuhkaudu ja pystymme toimimaan voimassa olevien ravintolarajoitusten mukaisesti.

Kerubin sisällä on käytössä ravintolan sisävessat ja narikkapalvelu, ja keikkoja on mahdollista seurata terassien pöydistä tai sohvilta käsin.

Tapahtuma on K-18.

Aikataulu:
Klo 18 ovet auki yleisölle
Klo 18.30-19.15 illan avaaja, julkaistaan myöhemmin
Klo 20.00-21.15 Herra Ylppö
Klo 22.00-23.15 Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Myynti loppuu 21.8.2021 23:15.