EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.11.2021  /  Vesileppis Areena  /  Leppävirta

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani Liput

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, yksi Suomen suosituimmista bändeistä, esiintyy Vesileppis Areenalla 27.11.2021!

Kokoonpanon albumit ovat olleet suurmenestyksiä. Bändi on pokannut kolme platina- ja kaksi kultalevyä. Maaliskuussa julkaistu Paluu paratiisiin (2020) ampaisi suoraan listaykköseksi.

Kilpeläisen tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat muiden muassa ”Valon pisaroita”, ”Vaeltava aave”, ”Pelko pois”, ”Ystävänpäivä”, ”Eloon!”, ”Autiosaari” ja ”Surusilmäinen kauneus”.

Kilpeläinen oli yksi Nelosen supersuositun Vain elämää -lauluohjelman vieraista syyskaudella 2018.

Aistikkaasta pukeutumistyylistä, hymystä ja hyvistä käytöstavoista tunnetun Kilpeläisen olemuksessa on vanhanajan herrasmiehen piirteitä, luontaista kohteliaisuutta, huomaavaisuutta ja herkkyyttä – samoja ominaisuuksia, jotka kuuluvat Kaihon karavaanin musiikissa.

Lippuja on saatavilla rajallinen määrä, sillä Vesileppis noudattaa tarkasti hallituksen koronamääräyksiä ja tarjoaa konserttivierailijoilleen turvalliset olosuhteet.

Pidätämme oikeuden aikataulujen muutoksiin.

www.vesileppis.fi/fi/519/tap/7/Uutiset


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Showtime 20:00

Liput ovelta 34 €, mikäli jäljellä.

Majoituspaketit sales@vesileppis.fi tai 0291700170

Liput myydään seisomapaikkalippuina.

Alueella on myös K18 anniskelukatsomo.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot