EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 28.8.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani + Paul Elias (soolo)

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani + Paul Elias (soolo) Liput

Suomen suosituimpiin keikkakomboihin lukeutuva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani esiintyy CoolHead Live -terassikeikalla 28. elokuuta!

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani julkaisi ensimmäisen albuminsa Valon pisaroita vuonna 2010. Sittemmin yhtye on julkaissut viisi albumia lisää, joista viimeisimmät ovat listaykköset Surusilmäinen kauneus (2016) ja Paluu paratiisiin (2020). Jo ensimmäinen Valon pisaroita -albumi käynnisti yhtyeen jatkuvan kiertomatkan joka puolelle Suomeen ja välillä ulkomaillekin.

Yhtyeen vastustamaton svengi, laaja musiikillinen kirjo ja ylittämätön energia yhdistettynä jokaisen bändin jäsenen yksilölliseen taituruuteen on aina luonut ainutlaatuisen keikkakokemuksen. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani jää syksyllä 2022 pitkälle tauolle, joten CoolHead Live -terassikeikka on yksi viimeisistä mahdollisuuksista nähdä yhtye keikalla.


www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Aikataulu:
18.00 - Ovet
18.30- Paul Elias
19.30- Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive