EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 8.3.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Tuuli Takala, Tuomas Katajala & Arttu Kataja - Rakkaimmat liedit

Tuuli Takala, Tuomas Katajala & Arttu Kataja - Rakkaimmat liedit Liput

Maamme menestyvimpiin oopperatähtiin lukeutuvat Tuuli Takala (sopraano), Tuomas Katajala (tenori) ja Arttu Kataja (baritoni) esiintyvät yhteisessä lied-konsertissa G Livelab Tampereella maaliskuussa!

Konsertissa kuullaan Takalan, Katajalan ja Katajan omia suosikki-liedejä vuosien varrelta ja kuullaan tarinoita näiden valintojen takaa. Pianistina konsertissa on Tuomas Turriago. Lied-konsertin juontaa Tampere Filharmonian entinen intendentti Helena Hiilivirta.

Tuuli Takala, Tuomas Katajala ja Arttu Kataja tähdittävät kaikki myös Tampereen Oopperan kevään 2022 Taikahuilua maaliskuussa 2022!

Konsertissa esitettävät liedit paljastetaan lähempänä konserttia.

Sopraano Tuuli Takala on tunnettu muun muassa ‘poikkeuksellisen kauniista äänestään‘ (Online Merker), ‘vangitsevasta lavasäteilystään‘ (Helsingin Sanomat) sekä ‘kiehtovasta näyttämötyöskentelystään‘ (Musik-in-Dresden). Hänellä on ollut vuodesta 2015 lähtien kiinnitys Dresdenin Valtionoopperan (Semperoper) solistikuntaan, jonka lisäksi hän esiintyy vakituisesti myös monilla maailman päänäyttämöillä, niin ooppera- kuin konserttisolistina. Kaudella 2021-2022 hän tekee mm. debyyttinsä Hampurin Valtionoopperassa ja palaa Suomen Kansallisoopperaan Verdin La Traviatan nimirooliin sekä Tampeeen Oopperaan Mozartin Taikahuilun Paminan rooliin.

Oopperan ja musiikkiteatterin ohella Tuuli on myös aktiivinen lied- ja oratoriomusiikin esittäjä sekä kysytty konserttisolisti. Hän on konsertoinut ja pitänyt resitaaleja Suomen lisäksi mm. Saksassa, Englannissa, Itävallassa, Japanissa ja Slovakiassa. Takalan saamiin tunnustuksiin lukeutuvat mm. Timo Mustakallio -laulukilpailun voitto (2013), Hans Gabor Belvedere -laulukilpailun kaksi erikoispalkintoa (2015), sekä valinta Vuoden nuoreksi muusikoksi (2014) ja Vuoden naissolistiksi Aino-gaalassa (2018).

Tuomas Katajala on tällä hetkellä kansainvälisesti menestynein tenorimme maailmalla. Hän on vieraillut oopperarooleissa mm. Lontoon Royal Opera House Covent Gardenissa, Berliinin valtionoopperassa Unter den Lindenissä ja Moskovan Bolshoissa. Kotimaassa Katajala on laulanut säännöllisesti keskeisissä lyyrisen tenorin rooleissa sekä Suomen Kansallisoopperassa että Savonlinnan Oopperajuhlilla vuodesta 2006 lähtien. Keväällä 2022 hän laulaa Tampereen Oopperan Taikahuilussa Taminon roolissa.

Katajalan ohjelmistossa on yli 100 oratoriota ja konserttiteosta, ja hän on esiintynyt oratorio- ja liedlaulajana lukuisilla festivaaleilla Euroopassa ja Japanissa. Katajalalle on myönnetty Karita Mattila- ja Martti Talvela -palkinnot sekä Sibeliuksen syntymäkotimitali. Hän on myös Urkuyö ja Aaria Festivaalin taiteellinen johtaja.

Arttu Katajan laulajanura käynnistyi vuonna 2002 Lappeenrannan laulukilpailujen voiton myötä. Vuodesta 2006 Kataja on kuulunut Berliinin Valtionoopperan solistikuntaan. Hänen keskeisiä oopperaroolejaan ovat olleet mm. Kreivi, Figaro ja Leporello. Kataja on vieraillut mm. Theater an der Wienissä, Théatre du Capitolissa Toulousessa, Teatro Municipalissa Santiago de Chilessä, Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Kansallisoopperassa sekä lukuisilla festivaaleilla Suomessa ja Euroopassa. Keväällä 2022 häntä kuullaan Tampereen Oopperan Taikahuilussa Papagenon roolissa.

Katajalla on laaja konsertti- ja liedohjelmisto. Viime vuosina hän on laulanut kirkkomusiikkiteoksia mm. Helsingin Barokkiorkesterin ja Berliinin Akademie für Alte Musikin kanssa. Arttu Kataja toimi vuoden 2021 "Helsinki Lied" -kilpailun tuomaristossa ja pitää Salzburgin Mozarteumissa mestarikurssin Sibeliuksen yksinlauluista.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 8.3.2022 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot