EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.7.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Tuuletar

Tuuletar Liput

Tuulettaren urbaanissa nykymusiikissa kuuluvat trip hop, taidepop, suomalainen ruonolauluperinne ja globaalit musiikilliset vaikutteet.

Hillitön energia, laulajien uskomaton äänenkäyttö, iskevät beatbox-rytmit sekä omaperäiset sävellykset ja sanoitukset ovat hurmanneet Tuulettaren yleisöt ja kriitikot ympäri maailmaa.
Viime vuonna ilmestynyt Tuulettaren kakkosalbumi Rajatila/Borderline sai ylistäviä arvioita kansainvälisesti sekä korkeita sijojamaailmanmusiikkilistoilla. Levyn tuottajana toimi suomalaisen folk-skenen enfant terrible Pekko Käppi. Tammikuun 2019 Etnogaalassa Tuuletar palkittiin Vuoden kansainvälistyjä -palkinnolla ja ovat he debyyttialbumillaan pokanneet Emma-pystinkin.

Debyyttialbumin kappale Alku sai maailmanlaajuista huomiota kun HBO:n hittisarja Game of Thrones osti kappaleen ja sijoitti sen 7. tuotantokautensa DVD-traileriin. Viime aikoina Tuuletar on esiintynyt suurilla festarilavoilla muun muassa Japanissa, Taiwanissa, Intiassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa sekä joka puolella Eurooppaa.

Mikäli keikka ei ole loppuunmyyty, myydään ovelta opiskelijalippuja hintaan 15 € / kpl tunti ennen keikan alkua. Alaikäiset ovat tervetulleita keikalle aikuisen seurassa.

TUULETAR
Venla Ilona Blom
Sini Koskelainen
Johanna Kyykoski
Piia Säilynoja
Joonas Saikkonen - äänisuunnittelu

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.