EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 27.10.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Tuuletar (10-vuotisjuhlakonsertti) + Elsi Sloan

Tuuletar (10-vuotisjuhlakonsertti) + Elsi Sloan Liput

Tuuletar täyttää 10 vuotta ja juhlii merkkitapausta G Livelab Tampereella lokakuussa!

Hurja energia, laulajien uskomaton äänenkäyttö, iskevät beatbox-rytmit sekä omaperäiset sävellykset ja sanoitukset ovat hurmanneet Tuulettarenyleisöt ja kriitikot Suomessa ja maailmalla. Tuulettaren urbaanissa nykymusiikissa kuuluvat taidepop, suomalainen ruonolauluperinne ja globaalit musiikilliset vaikutteet.

Tuulettaren molemmat albumit Rajatila/Borderline (2019) ja Tules maas vedes taivaal (2016) ovat saanut ylistäviä arvioita kansainvälisesti sekä korkeita sijoituksia World Music Charts Europe- ja Transglobal World Music Chart- maailmanmusiikkilistoilla. Tammikuun 2019 Etnogaalassa Tuuletar palkittiin Vuoden kansainvälistyjä -palkinnolla ja vuonna 2017 Etno-Emmalla.

Tuulettaren kappale Alku sai maailmanlaajuista huomiota kun HBO:n hittisarja Game of Thrones osti kappaleen ja sijoitti sen 7. tuotantokautensa DVD-traileriin.

Viime vuosina Tuuletar on kiertänyt enimmäkseen ulkomaita, mutta syksyllä 2022 yhtye tekee 10. juhlavuoden kunniaksi kattavan kiertueen Suomessa. Tampereen keikka nähdään G Livelabissa. Show on hieno, monien tunteiden läpileikkaus koetuista vuosista.

Illan avaa nuori laulaja-lauluntekijä Elsi Sloan. Elsi luo ukulelen, luupperin ja efektien avulla soundimaailman, jossa äänitaide kohtaa vinksahtaneen tarinankerronnan ja tarkkanäköiset oivallukset. Tekstit käsittelevät vaikeidenkin asioiden kohtaamista, mutta Elsin sävelkielikäsittelyssä elämä tuntuu jotenkin paljon keveämmältä.

Elsi on 21-vuotias queer muusikko-näyttelijä. Tällä hetkellä hän opiskelee näyttelijäntyötä Tampereen yliopistossa sekä haaveilee kapitalismin ja ilmastokriisin jälkeisestä lempeämmästä ajasta. Elsin edellinen single 18 solmua julkaistiin keväällä ja ensimmäinen pitkäsoitto tulee syksyllä 2022.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus