EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 30.5.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tuuletar, Antti Paalanen (tuplajulkkarit)

Tuuletar, Antti Paalanen (tuplajulkkarit) Liput

Helatorstaina Tavastialla on luvassa ennennäkemätön ilta, kun TUULETTAREN uusi albumi Rajatila / Borderline herää Tavastialla eloon visuaalisena, monitaiteellisena ja fyysisenä kokonaisuutena. Kyseessä ei ole vain levynjulkaisukonsertti, vaan musiikin, valon, äänen ja nykytaiteen dialogista syntyvä Rajatila-teos, joka haastaa tilan ja pamauttaa esiintymisen konventiot pirstaleiksi.

Hurja energia, laulajien uskomaton äänenkäyttö, iskevät beatboxing-rytmit, omaperäiset sävellykset ja sanoitukset ovat hurmanneet Tuulettaren yleisöt ja kriitikot sekä Suomessa että maailmalla. Tuulettaren urbaanissa nykymusiikissa kuuluvat myös suomalainen kansanperinne ja globaalit musiikilliset vaikutteet.

Viime vuosina Tuuletar on esiintynyt suurilla festarilavoilla muun muassa Japanissa, Iso-Britanniassa, Taiwanissa, Unkarissa ja Intiassa. Kesän 2019 festarikiertue ulottuu muun muassa Saksaan, Puolaan, Sveitsiin, Belgiaan ja Espanjaan. Tuulettaren kappale Alku debyyttilevyltä Tules Maas Vedes Taivaal (2016, Bafe's Factory) on saanut maailmanlaajuista huomiota HBO:n  Game of Thronesin 7. tuotantokauden DVD-trailerin tunnusmusiikkina.

Rajatila / Borderline -levyn tuottajana toimi jouhikkopunkin suunnannäyttäjä ja suomalaisen folk-skenen enfant terrible Pekko Käppi. Tavastian ainutkertaista iltaa ovat luomassa valosuunnittelija Teo Lanerva, ohjaaja Jenni Nikolajeff, ääniteknikko Joonas Saikkonen, puvustaja Paula Malleus ja ympäristötaiteilija Jenni Tieaho.

Tuuletar:
Venla llona Blom, beatboxaus ja laulu
Linda Ilves, laulu
Sini Koskelainen, laulu
Piia Säilynoja, laulu
Joonas Saikkonen, äänisuunnittelu

 

ANTTI PAALASEN musiikin välineinä ovat suomalaisesta kansanmusiikista tutut vähäriviset hanurit. Perinteestä innoituksensa saanut Paalanen on luonut täysin oman musiikkimaailmansa, jossa traditioon sekoittuu transsinomainen minimalismi, elektronisen tanssimusiikin hypnoottinen poljento, siperialaisen kurkkulaulutyylin tuomat jylhät äänimaisemat sekä modernin äänitekniikka.

Paalasen edellinen soololevy Meluta (2014, Rockadillo/Westpark) herätti kansainvälistä kiinnostusta ja nousi muun muassa pohjoismaisen musiikkipalkinnon ehdokkaaksi. Uusi albumi Rujo esittelee Paalasen oman totuuden musiikista - hokemia, toistoa, yhtä aikaa maanista ja rauhoittavaa. Paalasen käsittelyssä haitari taipuu uskottavaksi elektronisen tanssimusiikin syntikaksi. Mukana on myös entistä enemmän laulua ja sanoituksia. Hurja suosio keikoilla niin kotimaassa kuin maailmallakin on nostanut odotuksia uuden levyn suhteen. Rujo on vakuuttava kokonaisuus, joka nostaa Antti Paalasen artistina aivan uudelle tasolle.

www.facebook.com/tuuletarband/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.