EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 8.11.2022  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

TUULETAR 10 - juhlakonsertti

TUULETAR 10 - juhlakonsertti Liput

TUULETAR 10 - juhlakonsertti

EMMA-palkinto, Game of Thrones, Vain elämää, Tunturin tarina, Presidentin linna ja lukuisia maailman kiertueita – 10 vuotta lauluyhtye Tuulettaren poikkeuksellista tarinaa.

Tuuletar on neljän muusikon yhtye, joka on hurmannut niin kuulijat kuin kriitikotkin ympäri maailmaa. Pelkillä äänillään taituroivan yhtyeen käsittämätön menestystarina pitää sisällään toinen toistaan mielenkiintoisempia meriittejä ja saavutuksia.

Rakkaus Suomen kieleen ja kulttuurihistoriaan on kuljettanut Tuuletarta kaikkialle maailman ääriin, ja matkan varrelta on tarttunut mukaan valtaisa määrä kulttuurisia ja musiikillisia vaikutteita.

Kolmatta albumiaan valmisteleva yhtye juhlii syksyllä 10-vuotista taivaltaan juhlakiertueen merkeissä. Konserteissa kuullaan laajasti kappaleita yhtyeen kaikilta julkaisuilta ja myös täysin ennenkuulumatonta materiaalia. Helsingin virallinen juhlakonsertti järjestetään Koko-Teatterissa ja tässä konserteissa mukana on myös arkistomateriaalia, vierailevia muusikoita ja yllätysnumeroita sekä aulatilaan pystytettävä näyttely. Tule siis paikalle hyvissä ajoin.


Aika: klo 19:00
Ovet 1h ennen esitystä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Myynti loppuu 8.11.2022 18:00.