EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 18.9.2023  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

East Coast Jazz Club: Tuula Krzywacki Unelmatrio

East Coast Jazz Club: Tuula Krzywacki Unelmatrio Liput

East Coast Jazz Club: Tuula Krzywacki Unelmatrio

Unelmatrion riemastuttava konsertti rantautuu Kairoon Maailman ympäri 90 minuutissa!

Syyskuussa 18.9. Kairossa saadaan nauttia huumorilla höystetystä laatukonsertista. Tuula Krzywackin luotsaama Unelmatrio lähtee jazzin sävelin maailmanympärysmatkalle. Trio rikkoo heittämällä Phileas Foggin ennätyksen ja kiertää maapallon 90 minuutissa!

– Ajatus konsertista alkoi kyteä jo takavuosina, kun oikea reissaaminen oli jäissä. Musiikin myötä maailmalle pääsee huokeasti ja hiilineutraalisti. Tarvitaan taitavat soittajat, pilkettä silmäkulmaan ja vähän tuuriakin, Tuula toteaa.

Unelmatriossa soittavat kitaraa vannoutunut Kotkan ystävä Petri Krzywacki, jonka sukujuuret Tuulan tavoin ovat Kymenlaaksossa. Bassossa rytmittelee Kiteen taimi Joonas Tuuri.

– Olemme soittaneet Joonaksen kanssa kiertueen verran brasilialaista musiikkia, mutta tällä reissulla emme jää etelän lämpöön. Rakastetut melodiat kuljettavat kuulijan Tukholman kaduilta Lontoon kautta, New Orleansiin, Kaliforniasta Brasiliaan ja edelleen Karibian saarille.

Eksyypä trio Saharan autiomaahan ja tekee pyrähdyksen Kiinaankin. Lopulta jazzkompassi auttaa musikantit takaisin Eurooppaan ja kotimaan kamaralle.
– En keksi Kairoa parempaa paikkaa esittää tätä kokonaisuutta. Kairon eväin on lähdetty maailmalle ennenkin. Toivotan Kotkan upean yleisön tervetulleeksi hersyvään konserttiimme.

kotkajazz.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet auki tuntia ennen.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 2 €.

Lippuja myynnissä ovilla, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä, esteetön sisäänkäynti ravintolan sisäpihalta
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei