EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 23.11.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Tusovka: Alyona Alyona (UKR), Est Est Est (RUS)

Tusovka: Alyona Alyona (UKR), Est Est Est (RUS) Liput

Tusovka: Alyona Alyona (UA), Est Est Est (RU), DJ Hem

Liput 14/15 €

Alyona Alyona

Pikkukaupungin lastentarhanopettajasta hiphop-sensaatioksi. 28-vuotias ukrainalainen Aljona Savranenko on puolessatoista vuodessa noussut raketin lailla maansa eturivin artistien joukkoon. Taiteilijanimellä Alyona Alyona esiintyvä nainen on paitsi maansa harvoja tunnettuja naisräppäreitä, myös tämän hetken ehdottomasti kuumin nimi ukrainankielisessä hiphopissa. Lapsuuden esikuvikseen Eminemin ja Coolion mainitsevan Aljonan omat lyriikat ovat varsin kaukana amerikkalaiskollegojen sielunmaisemista - biisien aiheet kumpuavat ukrainalaisen maaseudun ja kaupungistumisen problematiikasta, varhaiskasvattajan työstä, lasten satutuokioista tai vaikkapa kaloista. Tänä vuonna ensimmäisen albuminsa "Pushka" julkaissut Alyona Alyona on kiertänyt kesällä ahkerasti kotimaansa ja Keski-Euroopan festivaaleja, esiintyen mm. Pohodassa ja Szigetissä. Yleisö on ollut pähkinöinä, eikä suotta: kolmihenkisen yhtyeen live-energia on vastustamatonta ja soljuva ukrainankielinen räppi sulattaa paatuneemmankin sydämen.

Aljona Savranenko - lyriikat, räpit
Elina Varavina - taustalaulut ja -räpit
Mykola Makejev - DJ, rytmit

www.youtube.com

www.youtube.com

Est Est Est

Pietarilainen Est Est Est on perustettu 2010. Aiemmin muun muassa 2H Company -yhtyeessä vaikuttaneen Mihail Fenitševin johtama kolmihenkinen bändi yhdistää runollisia, absurdeja lyriikoita tehtailevan nokkamiehensä tekstit kitaristista ja perkussionisti/konemuusikosta koostuvan livebändin soundiin. Fenitševin konekiväärimäisellä nopeudella resitoimat kertomukset saavat aikaan hypnoottisen tunnelman, jota vahvistavat rosoiset ja osin tanssittavatkin biitit. Kulttimainetta Venäjän pääkaupungeissa nauttiva yhtye on julkaissut kolme studioalbumia, joista viimeisin "Skazki Dlja Keito" on vuodelta 2016. "En tiedä, onko musiikkimme IDM:ää vai mitä, mutta toivottavasti sitä kuunnellessa ei ainakaan tarvitse seisoa paikallaan naama kaalikeitonvakavana", kuvailee bändin johtaja.

Mihail Fenitšev - tekstit, resitatiivi
Maksim Poljakov - sähkökitara, taustalaulu
Aleksei Pomigalov - elektroniset instrumentit, perkussiot.

https://www.youtube.com/watch?v=PjfvMaMuQn4

https://www.youtube.com/watch?v=MkarEtjRQdw

DJ Hem

DJ Hem, oikealta nimeltään Hamdam Zakirov, on helsinkiläinen runoilija, vinyylientusiasti, keräilijä ja neuvostoliittolaisen Melodija-levymerkin pääarkeologi Suomessa. Tyylilajinaan "Soviet Grooves" DJ Hemin setit sisältävät popin, rockin, funkin ja jazzin parhaimmistoa 60-luvulta tähän päivään, elokuvien hitti-iskelmiä sekä folkmusiikin helmiä kaikkialta entisen Neuvostoliiton alueelta.

www.facebook.com/djhem.helsinki

www.tusovka.fi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

20:00 Ovet
21:00 Est Est Est
22:00 Alyona Alyona