EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.5.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Tusovka 20: Shortparis (RUS), Antoha MC (RUS), NOM (RUS), DJ Hem

Tusovka 20: Shortparis (RUS), Antoha MC (RUS), NOM (RUS), DJ Hem Liput

Tusovka 20: Shortparis, Antoha MC, NOM ja DJ Hem On the Rocksissa!

Tusovka juhlistaa 20-vuotista taivaltaan perjantaina 17. toukokuuta Mikonkadun On the Rocks-klubilla. Juhlakonsertissa on tarjolla jotain uutta ja jotain vanhaa, kun lavalle nousevat Euroopassa asti kohuttu Shortparis, Moskovan lahja musiikille Antoha MC ja pietarilainen rock-legenda NOM. Illan levymusiikista vastaa itseoikeutetusti maestro DJ Hem.

Liput: 14/15€
Ovet: 20:00

Shortparis (RU)
Alun perin Siperian Novokuznetskista kotoisin oleva Shortparis on eräs viime vuosien puhutuimpia venäläisyhtyeitä. Tämä sittemmin pietarilaistunut viisikko on kerännyt ylistäviä arvioita musiikkikriitikoilta ja saanut intensiivisillä livekeikoillaan yleisön haltioihinsa niin Venäjällä kuin eurooppalaisilla festivaaleillakin. Lukuisten kansainvälisten festivaaliesiintymisiensä ansiosta bändistä onkin tullut varsinainen venäläisen uuden aallon keulakuva ulkomailla. Lännessä Shortparisia on verrattu mm. Joy Divisioniin ja Einstürzende Neubauteniin. Jotain yhteistä bändillä saattaa olla myös Sielun Veljien kanssa. Keikkailun ohella Shortparis on saanut huomiota kutkuttavilla musiikkivideoillaan sekä mm. esittämällä David Bowie-coverin hiljattain suomalaisvalkokankaillakin nähdyssä elokuvassa "Kesä".

YouTube

 

Antoha MC (RU)
Taiteilijanimellä Antoha MC paremmin tunnettu Anton Kuznetsov on omaleimainen ilmiö Nyky-Venäjän musiikkipiireissä. Hän on 28-vuotias Moskovan betonilähiöiden kasvatti, omien teittensä kulkija ja musiikkibisneksen Nuuskamuikkunen.
Antoha soittaa trumpettia, riimittelee venäjäksi ja tanssahtelee. Hän säveltää persoonallisia ja hieman lapsellisia kappaleita, jotka sykkivät asfalttikentän mustaa groovea ja ostoskeskusten romantiikkaa. Vilpitöntä lähiöenergiaa. Biisien sanoitukset huokuvat nostalgiaa ja kaipuuta lapsuuden salaperäiseen esikaupunkiviidakkoon. Sinne, missä rahisevan ghettoblasterin kaiuttimista soi takapihan rytmi.

YouTube

 

NOM (RU)
Vuonna 1987 Leningradissa perustetun NOM-yhtyeen nimi on lyhenne sanoista Neformalnoe Objedinenie Molodjoži ("Vapaamuotoinen nuorisoyhdistys"). Bändi on kuvaillut musiikkityyliään ironiseksi rienaukseksi, jossa luovan prosessin pohjana on "tosielämän draaman idiotisointi ja idiotismien dramatisointi." Pitkän ja monivaiheisen uransa aikana NOM jäsenineen on kunnostautunut paitsi musiikin, myös elokuvan ja kuvataiteen alalla. Yhtyeen tuotanto käsittää tällä hetkellä 17 studioalbumia, joista viimeisin, "Ja tebja uslyšal", on vuodelta 2018. Konserttitoiminnasta mainittakoon, että NOM esiintyi vuonna 1988 Leningradin rock-klubin 6. festivaaleilla ja Tusovkan ensimmäisellä festivaalilla 19.5.1999 Helsingissä.

YouTube

 

DJ Hem
DJ Hem, oikealta nimeltään Hamdam Zakirov, on helsinkiläinen runoilija, vinyylientusiasti, keräilijä ja neuvostoliittolaisen Melodija-levymerkin pääarkeologi Suomessa. Tyylilajinaan "Soviet Grooves" DJ Hemin setit sisältävät popin, rockin, funkin ja jazzin parhaimmistoa 60-luvulta tähän päivään, elokuvien hitti-iskelmiä sekä folkmusiikin helmiä kaikkialta entisen Neuvostoliiton alueelta.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.