EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28. - Su 30.6.2019  /  Suvilahti  /  Helsinki

Tuska Open Air Metal Festival 2019

Tuska Open Air Metal Festival 2019 Liput

Tuskan lipunmyynti jatkuu porttimyynnin lisäksi Tiketissä koko tapahtuman ajan, mikäli lippuja on jäljellä! Hinnat verkkokaupassamme ja toimipisteillämme vaihtuvat porttihinnoiksi päivittäin aina portin lipunmyynnin auetessa. Lipunmyynti portilla aukeaa perjantaina klo 12:00, lauantaina klo 13:00 ja sunnuntaina klo 14:00.

TUSKA 2019 - LIPUT & INFO

Tuska 2019 järjestetään jälleen hyväksi todetulla Suvilahden tapahtumakentällä, ajankohtana vanha tuttu juhannuksen jälkeinen viikonloppu, 28.-30.6.2019.

Kesäksi 2019 Tuska kääntää koko tapahtuma-alueen ympäri. Tuskan pääsuunnittelija Jenni Kääriäinen kertoo, että festivaalin pääsisäänkäynti tulee REDIin ja festivaalin tunnelma alkaa jo sieltä. Kauppakeskukseen tulevat mm. Tuskan rannekkeenvaihto, lipunmyynti, taidegalleria, merchandise-myyntiä sekä pyörä- ja autoparkki. "Koko matka siitä alueelle on yhtä tuskaa", Kääriäinen tiivistää.

Lisätietoa Tuskan perus- ja VIP-lipuista.
Lisätietoa Pikku-Tuskasta.
Tutustu Tuskan aikatauluun.
Lisätietoa rannekkeiden ennakkovaihdosta Redissä.

Tuskan ohjelma:

Perjantain ohjelma 28.6.2019
Amorphis, Dimmu Borgir, Anthrax, Battle Beast, Swallow The Sun, Cult Of Luna, Marko Hietala, Anneke Van Giersbergen, Medeia, Power Trip, Brymir, Alien Weaponry, Goatburner, Arion, Pahan Ikoni, Tuska-torstai

Lauantain ohjelma 29.6.2019
Slayer, Opeth, Sick Of It All, Kvelertak, Lost Society, Heilung, Delain, Stam1na, Maj Karma, Fear Of Domination, Loudness, De Lirium's Order, Visions Of Atlantis, Warkings, Mustan Kuun Lapset, Sata Kaskelottia, Tuska-torstai

Sunnuntain ohjelma 30.6.2019
The Hellacopters, Behemoth, Frank Carter & The Rattlesnakes, Leverage, Halestorm, Jinjer, Hevisaurus, Rytmihäiriö, Palehørse, Dark Sarah, I Revolt, Kaiser

Huom! Stam1nan esiintyminen on siirtynyt lauantaille. 

Kaikille päiville lisätään vielä lukuisia orkestereita.


TUSKAAN 18-VUODEN IKÄRAJA

Pitkän harkinnan tuloksena Tuska 2019 on vain täysi-ikäisille tarkoitettu festivaali.

Festivaalijohtaja Eeka Mäkynen kommentoi päätöstä: "Tämä on suuri muutos ja se tulee ennen kaikkea mahdollistamaan entistä paremman festivaalikokemuksen Tuska-kävijöille. Päätös oli todella vaikea ja sitä on pohdittu jo vuosia. Alaikäisten festarikävijöiden määrä on valitettavasti vähentynyt vuosi vuodelta ja tänä kesänä heitä oli enää alle 100. Tuolla määrällä ei voida enää perustella ikärajattomuudesta syntyviä kuluja ja kun vaaka-kupissa toisella puolella painaa ne mielettömät mahdollisuudet millä voidaan parantaa täysi-ikäisten festarikävijöiden juhlaa, niin tämä on 'no-brainer' kuten amerikkalainen sanoisi. Vastapainoksi toivotamme lapset tervetulleeksi sunnuntai-iltapäivän "PikkuTuskaan", jolloin jokainen kolmen päivän sekä sunnuntain Tuska-lipun haltija voi tuoda mukanaan 0-10 vuotiaan tulevan hevikansalaisen tutustumaan metallifestaritunnelmaan."

PIKKU-TUSKA

Pikku-Tuska tarjoilee lapsille ja lapsenmielisille roppakaupalla viihdykettä ja ihmeteltävää sunnuntaina 30. kesäkuuta klo 14.00-17.00, jolloin juniorifestarit juhlitaan Tuskan festivaalialueella Suvilahdessa.

Pikku-Tuska on uusi konsepti, jonka myötä jokainen kolmen päivän sekä sunnuntain Tuska-lipun haltija voi tuoda mukanaan 0-10 vuotiaan tulevan hevikansalaisen tutustumaan metallifestaritunnelmaan.

Klo 17:00 jälkeen Suvilahden festivaalialueella ilta jatkuu vain aikuisille sopivalla ohjelmalla.

LISÄTIEDOT:

tuska.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
Youtube

#tuska2019
#tuskafestival

www.tuska.fi


Ikäraja: K-18

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ostorajoitus 6 kpl per asiakas.

3 päivän ja 2 päivän liput vaihdetaan rannekkeeseen.
1 päivän lippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn lipun oikeuttamana päivänä.

VIP AREA 51 -PAKETTIIN SISÄLTYY
- TUSKA 2019 VIP-passi, kaulanauha ja ranneke
- Sisäänkäynti pääporteista omaa VIP-kaistaa festivaalilalueelle (passilla pääsee kulkemaan omasta portista koko päivän)
- Pääsy VIP Area 51:lle festivaalialueen sisällä
- VIP Area 51 palvelut: Baari A-oikeuksin, erilliset saniteettitilat, sauna sekä palju
- Yksi ateria Black Dining-ravintolassa tai Burgerkioskissa per passin oikeuttama päivä (VIP-ruoan saa erillisillä VIP-ruokalipuilla, jotka jaetaan passin ja rannekkeen lunastuksen yhteydessä.)

Liput vaihdetaan passiin & rannekkeeseen ja tänä vuonna VIP-passit voi noutaa ennakkoon.

TUSKA 2019 - RANNEKKEIDEN ENNAKKOVAIHTO REDISSÄ
2- ja 3-päivän lippuja vaihdetaan rannekkeisiin Tuskan rannekkeenvaihtopisteellä kauppakeskus Redin toisessa kerroksessa. Rediin pääset parhaiten saapumalla metrolla Kalasataman asemalle. Katso video rannekkeenvaihtopisteelle saapumisesta täältä.

Tuska-festivaalin kolmen päivän liput sekä kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääsee kulkemaan festivaalialueelle sisään ja sieltä ulos myös kesken tapahtumapäivien. Ranneke on henkilökohtainen ja  toimii sisäänpääsynäsi kaikkina festivaalipäivinä. Suosittelemme silti myös lipun/sen varaustietojen säilyttämistä mahdollisia ongelmatilanteita silmällä pitäen.

Päivälipulla vain kerran festivaalipäivässä alueelle sisään, niitä ei vaihdeta rannekkeisiin. Kaikki festivaalin liput luetaan elektronisesti portilla, kuten myös ennakkovaihdonkin yhteydessä.

Jokainen lippu tulee vaihtaa rannekkeeseen henkilökohtaisesti: Tarkoittaen, että irtonaisia rannekkeita ei luovuteta kenellekään, vaan ne kiinnitetään vaihtotilanteessa suoraan lipunhaltijan ranteeseen, jotta ne tulevat kiinnitetyiksi oikein ja mahdollisilta väärinkäytöksiltä vältytään.

Tuskan rannekkeenvaihtopiste palvelee Redissä:
Ma 24.6.   klo 12 - 18
Ti 25.6.     klo 12 - 18
Ke 26.6.   klo 12 - 18
To 27.6.    klo 12 - 20
Pe 28.6.   klo 10 - 18

Voit vaihtaa lippusi rannekkeeseen myös festivaalin pääsisäänkäynnillä Suvilahdesssa (Koksikatu 1). Rannekkeenvaihto alkaa tuntia ennen festivaalin porttien avautumista pe 28.6. klo 12:00.

Ennakkoon rannekkeen vaihtaneille on perjantaina oma kaistansa sisään festivaalialueelle eli vaihtaessasi rannekkeesi ennakkoon, pääset myös "ohituskaistaa" alueelle sisään.

Muistathan kuitenkin varautua jonoihin portilla varsinkin ensimmäisenä festivaalipäivänä. Tästä syystä suosittelemme paikalle saapumista hyvissä ajoin ennen ensimmäistä esiintyjää, jonka haluat nähdä.