EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1. - Su 3.7.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Tuska-jatkot

Tuska-jatkot Liput

Tuska-jatkot!

Nahkaa, viiksiä, äänivallin rikkovia kitarasooloja ja tärykalvoja koettelevia falsetteja: Tyrantti toi suomenkielisen perinnehevin takaisin!

***

MISTERER on laulusolisti-rumpali Mikko Herrasen johtama helsinkiläinen thrash metal -ryhmä, jonka jäätävän kova live-esiintyminen ei jätä ketään kylmäksi, ja jäljelle jääneet epäilijät pannaan kylmäksi!

Vanhan liiton rässimiesten perustama Misterer koki todellisen alkuräjähdyksensä maaliskuussa 2018 "Backrage" debyyttisinglellään.

Sittemmin bändi on julkaissut kaksi kivikovaa albumia "Ignoramus" ja "Under Attack", neljän biisin "Fierce Retaliation" EP:n sekä nipun bängereitä, joista viimeisimpänä marraskuussa 2021 julkaistu single "Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me" (https://orcd.co/hmtmkmkm).

Tsekkaa livevideo "We Kill” (https://youtu.be/NfZgZdZo36M).

Tuskajatkojen kovin moshpit aukeaa On The Rocksissa lauantaina 2.

heinäkuuta. EVERYONE WILL DIE!

***


Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Tuska rannekkeella liput edullisemmin. Tällöin pitää esittää lippu/ranneke ovella jotta ale lippu on validi.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.