EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1. - Su 3.7.2022  /  Suvilahti  /  Helsinki

Tuska Festival 2022

Tuska Festival 2022 Liput

TUSKA 2022 - LIPUT & INFO

TUSKA 2022: OHJELMA VALMIS, TUSKA KVLT STAGEN ARTISTIKATTAUS VIIMEISTELTY

Tuska 2022 ohjelma on nyt esiintyjien puolesta valmis, sillä artistikattaus on viimeistelty juuri myös Tuska KLVT Stagen osalta. Neloslava on kruunattu Tuska KVLT Stageksi, ja sen valtaavat 19 kovaa yhtyettä, joista seitsemän on varmistanut esiintymisensä festivaalilla Tuska KVLT -yhteisössä toimimisen kautta. Tämän vuoden Tuska KVLT -bändit ovat Abstrakt, The Rivet, Amoth, Astralion, Denominate, Rebellix ja Edge Of Haze.

Tuska KVLT Stagelle nousevat myös Marianas Rest, Humavoid, Detset, Polymoon, One Morning Left, Verikalpa, Enphin, Shereign, King Satan, Cryptic Hatred, The Mist From The Mountains sekä Atlas.

Muistathan myös, että Tuska KVLT -toiminnan rekrytointi on parhaillaan käynnissä? Tule mukaan luomaan Tuskaa.

Tuska KVLT -bändihaku 2023 nyt avattu
Jäikö kaivelemaan kun oma bändisi ei soita tänä vuonna Tuska KVLT Stagella? Ensi vuoden osalta tämän vääryyden voi vielä korjata, sillä Tuska KVLT -bändihaku 2023 on nyt auki. Tule mukaan Tuska KVLT -toimintaan täältä.

Tuska 2022 -artistien esiintymispäivät:

Pe 1.7.2022
Korn, Carcass, Beast In Black, Lost Society, Eluveitie, Heilung, Mokoma, Perturbator, Northern Kings, The Night Flight Orchestra, Red Fang, Omnium Gatherum, Elder, 1914, Polymoon, Detset, Shereign, Marianas Rest, The Rivet, Abstrakt, Verikalpa

La 2.7.2022
Mercyful Fate, Amorphis, Stam1na, Jinjer, Insomnium, Baroness, Blind Channel, Vltimas, Oranssi Pazuzu, Shape Of Despair, Soilwork, The Birthday Massacre, Wheel, Joe Lynn Turner, Bloodred Hourglass, Enphin, The Mist From The Mountains, One Morning Left, King Satan, Denominate, Astralion, Amoth

Su 3.7.2022
Deftones, Kreator, Devin Townsend, Symphony X, High On Fire, The Dark Element, Lähiöbotox, Stratovarius, Gloryhammer, Atlas, Humavoid, Edge Of Haze, Rebellix, Cryptic Hatred

Kaikki Tuska 2022 -lippukategoriat ovat nyt myynnissä. Myös VIP Area 51 -päiväliput ovat nyt saatavilla.

***

Muistathan, että vuosien 2020 sekä 2021 Tuska-festivaalille ostetut liput kelpaavat sellaisenaan vuoden 2022 Tuskaan.
Lippujen palautus on umpeutunut 31.8.2021.

Tuskan ikäraja on 18 vuotta.

Lisätiedot:
Tuska Facebook
Tuska Twitter
Tuska Instagram
Tuska YouTube

#tuskafestival

www.tuska.fi


Kaikki liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Ostorajoitus 6 kpl per asiakas.

VIP AREA 51 -paketti sisältää:
- TUSKA 2022 VIP-passi, kaulanauha ja ranneke
- Pääsy uudistuneelle ja vehreälle VIP Area 51:lle festivaalialueen sisällä
- VIP Area 51 palvelut: Ravintola A-oikeuksin, erilliset saniteettitilat.
- Ruokailu VIP-alueella, yksi ateria per passin oikeuttama päivä. Vallitsevasta tilanteesta johtuen ruokailun tarkemmista järjestelyistä ilmoitetaan myöhemmin.