EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 26. - Su 28.6.2020  /  Suvilahti  /  Helsinki

Tuska Festival 2020

Tuska Festival 2020 Liput

KORN TUSKAN PÄÄESIINTYJÄKSI - EARLY CROW -LIPUT NYT MYYNNISSÄ

Helsingin Suvilahdessa 26.-28.6.2020 järjestettävä Tuska-festivaali on julkaissut pääesiintyjäkseen yhdysvaltalaisen Kornin. Samalla käynnistyi Early Crow -hintainen lipunmyynti.

Kesän 2020 festariruletti pyörähti kertalaakista käyntiin, kun Tuska julkaisi pääesiintyjäkseen yhdysvaltalaisen Kornin. 25 vuotta tinkimättömällä linjallaan operoinut yhtye kaataa vaihtoehtomusiikin rajoja metallin ja rockin vimmaisella yhdistelmällä. Kaksinkertainen Grammy-voittaja julkaisi juuri 13. pitkäsoittonsa "The Nothing", jota on ylistetty laajalti kautta maailman yhtyeen parhaimpana teoksena vuosiin. Sukupolvensa äänitorvena pidetty kokoonpano on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen miljooniin kuulijoihinsa genrensä klassikoksi nousseella nimikkoalbumillaan sekä sitä seuranneilla merkkiteoksilla kuten "Follow the Leader" ja "Issues". Tuskan lisäksi Korn nähdään kesällä myös yhtenä Provinssin pääesiintyjistä.

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä  vuoden 2019 loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Tuskan ikäraja on 18 vuotta. Muista esiintyjistä, lippukategorioista, VIP-paketeista ja niiden hinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Lisätiedot:
Tuska Festival
Tuska Facebook
Tuska Twitter
Tuska Instagram
Tuska YouTube

#tuskafestival

www.tuska.fi


Ostorajoitus 6 kpl per asiakas.

3 päivän liput vaihdetaan rannekkeeseen.