EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15. - To 22.4.2021  /  Useita paikkoja  / 

Karanteeniteatteri ja Helsingin Kaupunginteatteri esittää: Turvamies

Karanteeniteatteri ja Helsingin Kaupunginteatteri esittää: Turvamies Liput

"Turvamies" - HKT:n syksyn 2021 ensi-illan ainutlaatuinen ennakko-striimi Karanteeniteatterissa 15.4.2021 klo 19!

Räiskyvä kotimainen komedia

Tilannekomiikkaa ja huikeaa näyttelijäntyötä komedian suvereeneilta taitajilta.

Helsingin Kaupunginteatterin vierailuesitys.

Pasi Lampela Turvamies
Rooleissa: Martti Suosalo ja Katja Küttner
Ohjaus: Pasi Lampela
Dramaturgi: Ari-Pekka Lahti
Lavastus: Max Wikström
Puvut: Työryhmä
Valosuunnittelu: Max Wikström ja Paavo Kykkänen
Äänisuunnittelu: Jaakko Virmavirta
Koreografia: Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö Ensi-ilta syksyllä 2021 Arena-näyttämöllä Esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner

Varakkaan teollisuussuvun raikuli-poika Antti Granqvist (Martti Suosalo) on ehkä ikääntyvä mutta ei tippaakaan menoaan jarrutteleva donjuan. Nyt edessä on kuitenkin äkkipysähdys: Antin perhettä kiristetään, heidän henkeään uhataan, ja Antti saa oman turvamiehen (Katja Küttner).

Millaisia haasteita syntyy, kun vapau - teensa rakastunut hedonisti Antti ja ammattiylpeä raskaan työn raataja Mirka joutuvat viettämään aikaa neljän seinän sisällä? Fyysinen etäisyys on lyhyt, henkinen taas valovuosien mit - tainen. Tunteet räiskyvät, sanansäilä sivaltaa, ja keinot kovenevat tunti tun - nilta. Mutta kun tarpeeksi vaikeaan paikkaan joudutaan, on vastakohtien sijaan tärkeämpää nähdä kaikki se, mikä meitä yhdistää.

 

www.karanteeniteatteri.fi


Aika: klo 19:00

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta. Tukilipulla voit halutessasi tukea teatteria maksamalla lipusta korkeamman summan.

Stream-lippu

Voit osallistua konserttiin live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu klo 18:45, ja esitys alkaa klo 19:00. Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Stream-lippu on ostettavissa 22.4.2021 klo 22:00 asti ja tallenne katsottavissa 22.4.2021 klo 23:59 asti.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Karanteeniteatteri