EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24.5.2019  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Turmion Kätilöt

Turmion Kätilöt Liput

Ladataan…

Alkuperäinen keikka 25.1. on siirtynyt, mutta illan Wesleyer Metal Club järjestetään peruuntumisesta huolimatta. Tervetuloa tanssimaan metalliklassikoiden tahtiin!


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 23:00

Huom! Tapahtuman päivä on vaihtunut. Alkuperäiselle keikalle 25.1. ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle keikalle 24.5. Halutessaan lipun voi myös palauttaa 15.2. klo 16 mennessä, mikäli uusi päivä ei sovi.

Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.
Liput ovelta 25 € sis. eteispalvelumaksun