EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.10.2023  /  Sawohouse  /  Kuopio

Sawohouse Underground: Turmion Kätilöt

Sawohouse Underground: Turmion Kätilöt Liput

Turmion Kätilöt on suomalainen metalliyhtye. Yhtyeen perustivat vuonna 2003 MC Raaka Pee ja Dj Vastapallo. Pian heidän kanssaan tulivat muut Turmion Kätilötiksi tulevan jäsenet: Master Bates, Run-Q, DQ ja Spellgoth toiseksi vokalistina. Muutaman kokoonpanomuutoksen jälkeen, kun Dj Vastapallo jätti yhtyeen vuonna 2009, tilalle tuli Bobby Undertaker kitarassa (ex-Deathchain) ja Spellgothin poistumisesta vuonna 2017 Shag-U (Fear Of Domination) laulu, Turmion Kätilöt on tullut tarkoittaa diskometallikonetta, jota he ovat nykyään.

Turmion Kätilöt on alusta asti ollut maine mahtavana livebändinä. Disco-biittiä 90-luvulta, metallia pedaaliin, melodioita, sing-a-longs -lauluja, mitä vain – ei ole sääntöjä. Silti jos kurkistat ihon alle, huomaat pimeyden osoittavan sormellaan sinua. Heidän live-esityksiään on kehuttu rajuimmaksi ja hullummaksi kaaokseksi, jota on nähty luomassa Turmion Kätilöt -maailman kierrettyä maailmaa. Tule ja hyväksy todellinen itsesi.

Turmion Kätilöt julkaisi uusimman albuminsa Omen X tammikuussa 2023.

Aikataulu:
Ovet klo 19:00
Shereign klo 21:00
Turmion Kätilöt klo 23:00

sawohouse.fi/underground/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Useille Sawohousen keikoille järjestetään bussikuljetus. Osta kuljetus keikalle erikseen TÄÄLTÄ.

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

Sawohouse Underground VIP -pöytä

Sawohouse Undergroundiin voi tehdä pöytävarauksia kaikkiin keikkailtoihin. Vietätpä polttareita, pikkujouluja, synttäreitä tai asiakasiltaa tai muuten vaan haluat nauttia korkeatasoisesta palvelusta, niin VIP pöytä tekee illanvietostasi nautinnollisen helppoa!

VIP pöytävaraukseen sisältyy oma pöytä seurueellenne, sisäänpääsy jonon ohi, eteispalvelumaksu sekä yksi pullollinen kuohuvaa valmiiksi jäähdytettynä per pöytä. VIP-alueella on oma baaritiski, joka on vain vippiläisten käytettävissä. Tiskiltä voi tilata juomat tai pyytää virvokkeet pöytiin tarjoiltuna, joten seurueesi voi keskittyä hauskanpitoon. Varaa pöytä seurueellesi ja vietä naurettavan hauska ilta!

VIP pöytä on varattavissa vain Tiketti.fi kautta. Pöytään mahtuu maksimissaan 6 henkilöä. Jos haluat varata useamman pöydän, niin valikoi haluamasi määrä pöytä ostoskoriin. Pöytiä on saatavilla 4 kpl.

Huom! Keikkaliput eivät kuulu VIP-pöydän hintaan, joten ne ovat ostettava erikseen iltakohtaisesti.

Sisäänpääsy on jonon ohi ja saapuessanne Sawohouselle teidät ohjataan pöytäänne.