EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28. - La 29.7.2023  /  Forum Marinum  /  Turku

Turku Sea Jazz 2023

Turku Sea Jazz 2023 Liput

Heinäkuisen Turku Sea Jazzin ensimmäiset artistikiinnitykset tulevat kotimaisen jazzin huipulta!

Myynnissä on nyt rajattu erä edullisia kahden päivän early bird -lippuja festivaalin päätapahtumaan 28.-29.7. Merikeskus Forum Marinumin pihalla.

Suomen ykkösjazzlaulajaksi tituleerattu Aili Ikonen on julkaissut neljä soololevyä, joista tuorein, helmikuussa 2023 julkaistava Helposti palavaa käsittelee oman paikan hahmottamista tässä ajassa, eri rooleissa: ihmisenä, naisena, osana yhteiskuntaa, osana suurempaa jatkumoa, osana sukupolvien ketjua. Ikonen tuo mukanaan luottokvintettinsä, jonka kanssa hän on tehnyt yhteistyötä jo 10 vuoden verran.

Timo Lassya voi hyvällä syyllä kutsua maamme valovoimaisimmaksi jazzartistiksi. Saksofonisti-säveltäjä-yhtyeenjohtaja on saavuttanut niin liveyleisön ja levynostajien kuin kriitikoidenkin jakamattoman suosion. Turku Sea Jazzeilla kuullaan Lassyn uusinta yhtyettä, joka julkaisi ylistystä kansainvälisesti keränneen debyyttilevynsä 2021. Timo Lassyn, Ville Herralan ja Jaska Lukkarisen keikalla luvassa on takuuvarmasti vastustamatonta groovea, tunnetta ja tyyliä!

Sekä Aili Ikonen että Timo Lassy Trio esiintyvät festivaalin perjantaipäivänä 28.7. Kumpanakin päivänä esiintyy neljä eri yhtyettä. Loput esiintyjät ja tarkemmat aikataulut julkaistaan kevään mittaan. Turku Sea Jazz järjestetään 26.-29.7.2023 Forum Marinumilla, Seilin saarella ja Kirkkopuiston Terassilla.

Lisätiedot: turkuseajazz.fi

***

Pelasta Itämeri!

John Nurmisen Säätiön tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö toteuttaa konkreettisia Itämeren pelastustoimia meren rehevöitymisen ja luontokadon pysäyttämiseksi. Tule mukaan tekemään hyvää ja lisää lipun hintaan valitsemasi lahjoitussumma säätiön meriympäristötyölle.

Lue lisää John Nurmisen Säätiön toiminnasta: www.johnnurmisensaatio.fi
Säätiön rahankeräyslupa: www.johnnurmisensaatio.fi/tietoa-meista/rahankeraysluvat

www.turkuseajazz.fi


Ikäraja: K-18

Portit klo 17:00
Tapahtuma klo 18:00-24:00

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman ovella.

Huom! Tapahtuma pidetään ulkona.